логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Літо з Аспектом. Частина III: Європа

3642

Знову настала довгоочікувана п'ятниця, а це значить, що настав час для третьої частини нашої розповіді про те, де ваша дитина може провести це літо з користю і з задоволенням. Ця частина буде особливо насиченою, адже ми вирушаємо в Європу - місце, де можна обрати мову і розваги на будь-який смак і гаманець!

Літні канікули в Німеччині

 
табір у замку Обервезель

Почнемо, мабуть, з цієї розвинутої країни, яка займає лідируючі місця в Європі за багатьма показниками. Деякі, наприклад, вважають, що в Німеччині вже давно роблять кращі автомобілі в світі, а ми ще додамо, що Німеччина також може похвалитися одними з кращих мовних таборів в Європі. Ну, посудіть самі: в якій ще країні цим літом можна буде вчити дві мови (англійську та німецьку) прямо в казковому середньовічному замку на березі річки? А в Німеччині це легко можна організувати! Літній табір Oberwesel від мовної школи International Projects займає цілу фортецю під назвою Шенбург, яка височить на стрімкому березі річки Рейн, в оточенні лісових долин. Під час цього казкового курсу можна жити як в самому замку (звичайно ж він тільки зовні зберіг свій старовинний вигляд, всередині рівень комфорту набагато вище ніж в середньовіччі), так і в родині. Для тих, хто хоче поринути в німецьку культуру і мовне середовище - це саме те!

Далі, сфокусуємося на німецькій мові. Дуже хороший інтенсивний курс німецької цього літа буде в Alpadia Summer Camp, у Фрайбурзі, місті, яке сам по собі унікальне. Це місто, яке відоме своїм прогресивним підходом до збереження навколишнього середовища: система переробки і розподілу відходів тут одна з найбільш екологічних у світі, а дуже багато жителів міста вважають за краще пересуватися на велосипедах або пішки. Ще б пак, коли влада виділяє величезну зону для пішоходів та велосипедистів в самому центрі міста, цим гріх не користуватися. Ну а якщо вам потрібен спеціалізований курс мови для того, щоб підготувати свою дитину до навчання в німецькій школі, то мовна школа Humboldt–Institut, розташована в милому курортному містечку Лінденберг - це те, що вам потрібно. Більш того, вона приймає дітей круглий рік, а значить, якщо ви не встигнете влітку, то легко можна організувати це на осінніх, зимових або весняних канікулах. Докладніше - канікули в Німеччині.

Літні канікули в Австрії

будівля школи American International School SalzburgПівденний сусід Німеччини - Австрія, порадує всіх влітку чудовою природою, віденською кавою і чарівною архітектурою, яка надихала багатьох великих людей протягом століть. До речі, кажучи про поєднання класичного австрійського стилю і захоплюючої природи: новітня міжнародна школа-пансіон St. Gilgen, розташована в одній з тих самих чарівних "пряникових" австрійських селищ, кличе усіх у табір на березі кришталево чистого озера Вольфганг в оточенні гір. Якщо ж вам хочеться, щоб дитина була ближче до бурхливої атмосфери великого міста, то варто звернути увагу на річну програму на базі American International School - вона розташована в передмісті Зальцбурга в шикарному особняку 19го століття, оточеному горами. І, звичайно ж, обидві ці австрійські школи пропонують і англійську, і німецьку мови - непогане поєднання чудової природи та іноземних мов, погодьтеся. Докладніше - канікули в Австрії.

Літні канікули у Франції

школа Ecole des RochesТепер давайте додамо трохи шарму в наш огляд. Але не якогось там звичайного шарму, а справжнього французького шарму. Ну що таке Франція? Франція - це, звичайно ж, французька мова та, передусім, Париж. А що у нас в Парижі цього літа? У Парижі вже знайома нам мовна школа Alpadia організовує літній табір з інтенсивним французьким Paris-Igny, в чарівному особняку, розташованому в тихому передмісті. До речі, не зайвим буде згадати, що у Франції цього літа проходить Чемпіонат Європи з футболу, так що досить імовірно, що любителям футболу заготовлять безліч приємних сюрпризів. Може бути, навіть вдасться зазирнути на один з матчів, хто знає :) Проте, не Парижем єдиним сильна Франція. В годині їзди від Парижа, в миловидном містечку з важкою для нас назвою Верней-сюр-Авр, розташувалася одна з найпрестижніших шкіл-пансіонів Франції Ecole Des Roches, де можна буде вчити французьку і англійську мови. Докладніше - канікули у Франції.

Літні канікули в Іспанії

 
вітрильний спорт

Ми пересуваємося все південніше і південніше по Європі і ось настала черга гарячої Іспанії, де теж можна вивчати дві мови - пристрасну іспанську і вже звичну нам англійську. Країна теплих пляжів, яскравої фієсти і безумної кориди буде рада бачити ваших дітей починаючи з віку п'яти років. Так-так, саме з п'яти років вже можна відправити своє чадо в спекотний літній табір на березі Середземного моря Marbella Aleman від мовної школи Enfocamp. Продовжуючи морську тему, буде злочином не згадати літній мовний табір на базі National School of Sailing Calanova - національної школи вітрильного спорту. Він розташований на теплому узбережжі одного з кращих європейських курортів Пальма-де-Майорка, а програма передбачає регулярні заняття водними видами спорту. Так що якщо є серед ваших дітей любителі зловити хвилю - цього літа їм пряма дорога туди.

Ну а якщо ваша дитина сходить з розуму по футболу, то обов'язково зверніть увагу на King's College в Мадриді - ця школа співпрацює з королівським клубом Реал Мадрид і проводить спеціальний футбольний табір. В цьому таборі, тренери дитячої академії Реала як слід подбають про те, щоб юний футболіст додав у футбольній майстерності. Докладніше - канікули в Іспанії.

Літні канікули в інших країнах Європи

футбол в чеському таборі від msmЯкщо ж вам здається Іспанія банальним варіантом, то по сусідству є гостинна Португалія, де в містечку Лагоа, неподалік від морського узбережжя, є найбільша школа-пансіон Nobel International School Algarve. Провести літні канікули в Португалії там точно не буде нудно - туристичні походи, кемпінг та розваги чекають усіх любителів активного відпочинку.

Не відстає від багатої на вибір Європи і мекка для всіх модників і творчих особистостей планети - Італія. Всього в 80 кілометрах від прекрасної Венеції, на березі Адріатичного моря розташувався літній табір MB International в Ліньяно. Там ваша дитина зможе не тільки повчити англійську та італійську, але і як слід позайматися спортом - спеціалізовані курси тенісу або футболу будуть прекрасним доповненням до вивчення однієї з двох мов.

Ну і наостанок, поговоримо про Чехію, а саме про літні канікули в Празі: там цього літа напрочуд широкий вибір мов та спеціальних курсів, тому можна вважати її нашим тіньовим фаворитом. Міжнародна мовна школа MSM Academy пропонує цілих три мови на вибір - англійська, німецька і чеська, а також спеціалізований футбольний табір і унікальну КВН-програму для веселих і кмітливих. І все це - в парі годин шляху, і за більш ніж цікаву ціну.

На цьому все. Сподіваємося, що тепер вам буде простіше розібратися в європейському достатку літніх програм і ви вдало відправите дитину на незабутні літні канікули. Ну а ми з радістю допоможемо вам в цьому.

літній табір в австрійській школі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В наступній і завершальній частині вас чекає огляд програм в екзотичних країнах - не будемо розкривати всі карти, але там буде навіть Тайланд.

Цикл "Літо з Аспектом":

Оцінка: 
Середнє: 5 (5 голосів)

Поділитися: