логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Літо з Аспектом. Частина IV: Екзотика і відпочинок

2302

Завершальна частина циклу "Літо з Аспектом" буде присвячена найнезвичайнішим країнам, в які можна буде відправити дитину, а також курортним варіантам навчання для тих, кому потрібно багато сонця, моря і розваг. Адже саме для цього і призначене літо, чи не правда?

Літні канікули в Таїланді

будівля міжнародної школи Regent's InternationalТаїланд відомий нам, перш за все, як відмінне місце для того, щоб провести там сімейну відпустку: тепле море, пляжі, неймовірна природа і культура - ось головні характеристики цієї країни. Але як щодо того, щоб повчити англійську в Таїланді і вбити двох зайців відразу, поєднавши відпочинок з навчанням? А якщо ми скажемо вам, що можна поїхати всією сім'єю? Зізнайтеся, звучить заманливо. Так от, в столиці Таїланду, Бангкоку, є велика британська школа Regent's International School Bangkok, на базі якої влітку проводиться літній табір для дітей та їх батьків. У першій половині дня діти вирушають на уроки англійської поки їх батьки вільно проводять час в одному з самих незвичайних міст світу, а після уроків вся сім'я насолоджується екскурсійною програмою і програмою розваг у школі. Серед ексклюзивів, невід'ємні частини заворожливої тайської культури - тайські танці, тайські бойові мистецтва і уроки тайської кухні. Екзотика як вона є.

Літні канікули на Гаваях

водний спорт в мовній школі на ГавайяхТак, ви не помилилися, саме на Гаваях. Складно знайти більш гостинне, тепле і привабливе місце на Землі для того, щоб провести літні канікули. Ну а якщо там ще і уроки англійської можна отримати від справжніх американців, то це взагалі безпрограшний варіант. Мовна школа Global Village пропонує зайнятися саме цим в літньому таборі Global Village Hawaii на Гаваях. Розташований в головному місті Гавайських островів, Гонолулу, цей літній табір пропонує дітям зануритися в безтурботну гавайську атмосферу, відчути всю унікальність незайманої природи Гавайських островів і насолодитися купанням в безкрайніх водах Тихого океану. Ну і, заодно, відучити англійську з справжніми американцями. Так що поліруйте ваші укулеле і гладьте ваші гавайські сорочки - цього літа на Гаваях буде дуже гаряче!

Літні канікули на Кіпрі

сафарі на верблюдах табір на КіпріПочавши з таких далеких від нас місць, давайте перенесемося ближче, адже не всі готові витрачати майже добу на те, щоб дістатися до літнього табору. Всього лише трохи менше, ніж у трьох годинах польоту знаходиться Кіпр, де цього літа теж не буде нудно любителям англійської та гарячих пляжів. Наприклад, мовна школа The Language Explorer кличе всіх на свої програми в містах Лімассол і Пила. Спеціальна програма літнього табору в Лімассолі на базі Episkopi Gymnasium розроблена для самих маленьких "англійців" віком від 7 до 11 років і пропонує розмірену мовну програму і безліч розваг. В той час, як програма на базі University of Central Lancashire в Пилі сподобається вже дорослим тінейджерам - на ній можна серйозно зайнятися англійською, підготуватися до IELTS і вивчити академічні предмети. Повною протилежністю цій серйозній програмі виглядає літній табір на базі American Academy Larnaca від English Quest Camp. Там ваша дитина зможе поєднувати уроки англійської з активним відпочинком в горах: катання на гірських велосипедах густими лісами і полонинами, гірські річки, водоспади і атмосферні посиденьки в наметовому містечку під нічним небом Кіпру. Для найбільш сміливих і відчайдушних - сафарі на верблюдах. Мабуть, кандидат на приз “Кращі літні канікули на відкритому повітрі 2016".

Літні канікули на Мальті

табір в готелі Paradise Bay на МальтіНа іншій стороні Середземного моря розташувалася не менш приваблива і сонячна Мальта. Тут на дітей чекають мовні табори на будь-який смак. Є навіть табір для всієї сім'ї на базі шикарних готелів прямо на морському узбережжі. Але давайте не будемо забігати вперед і розберемося у всьому цьому різноманітті по порядку. Відчути вишуканість і комфорт відмінного готелю прямо на березі моря, далеко від міської суєти можна буде у мовній школі Clubclass на базі шикарного готелю Paradise Bay в місті Мелліха. Чудова закрита територія, море прямо під боком і англійська в міжнародних групах - ну хіба це не ідеальний літній курс для дитини? Для тих же, хто хоче більш насичену міську атмосферу, є відмінний варіант на базі університету Malta University в місті Лія, прямо в центрі острова і за більш демократичну плату.

Для шанувальників столиці Мальти, Валлетти, яка може похвалитися більш спокійною атмосферою і відсутністю натовпів туристів, відмінним вибором буде мовний табір в одній з усього лише двох мовних шкіл у столиці Мальти - Cavendish School of English. Для повного занурення в англійську мову там навіть є опція проживання в приймаючій сім'ї. До речі, в цю школу можна їхати хоч влітку, хоч восени або навесні - так що сміливо вибирайте її, якщо дитині раптом знадобиться курс англійської та доза сонця протягом навчального року. Ну а всього в п'ятнадцяти хвилинах від столиці Мальти, у місті Сліма, розташувалася, мабуть, найцікавіша школа на Мальті, LAL Language Centres, яка готова прийняти не тільки дітей та підлітків, але і їх батьків. Чим не варіант погрітися на сонечку, поки ваше чадо опановує тонкощі англійської мови, а потім всією сім'єю поїхати на цікаву екскурсію? А може вам теж буде цікаво позайматися англійською в школі? Легко! Здається, саме так і поєднують приємне з корисним.

На цьому все. Цикл матеріалів "Літо з Аспектом" завершений. Ми впевнені, що він стане вашим незамінним гідом по світу літніх мовних таборів для дітей. У цих чотирьох частинах ми намагалися умістити безліч ексклюзивних варіантів і пропозицій, які є у нас на літо 2016. Але, звичайно ж, це далеко не все. Якщо у вас є якийсь ну дуже особливий запит для вашої дитини, просто повідомте нам про це і мрія дитини буде здійснена.

Цикл "Літо з Аспектом":

Оцінка: 
Середнє: 5 (5 голосів)

Поділитися: