логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Літо з Аспектом. Частина II: США і Канада

4076

Друга серія циклу "Літо з Аспектом" присвячена двом величезним країнам, які на двох займають цілий континент – США і Канаді. Ці країни, хоч і ділять один кордон на двох, є дуже різними і можуть запропонувати цим літом вивчення двох мов і безліч різноманітних вражень для вашої дитини.

Літні канікули в США

Вируючий життям Нью-Йорк, сонячна Каліфорнія, безтурботний і божевільний Лас-Вегас - це лише деякі образи, які моментально спливають у свідомості при згадці США. Але не будемо також забувати, що, крім яскравих вражень, США — це ще й англійська найвищого рівня від носіїв мови, а також безліч курсів Мова+. І в яку частину США ви б не захотіли відправити дитину влітку – вона отримає все і відразу: і англійську від професіоналів, цікавйи хобі-курс, і море вражень.

парк розваг Universal в ГоллівудіПочнемо огляд літніх таборів в США зі східного узбережжя, а саме з Каліфорнії і її Міста Ангелів - Лос-Анджелеса. Від різноманітності курсів і шкіл тут просто розбігаються очі. Візьмемо, наприклад, те, чим ця країна знаменита перш за все – кіно і Голлівуд. Ну де ж ще, якщо не в Лос-Анджелесі, в двох кроках від самого Голлівуду, вчитися майстерності кінематографії? Для тих, хто бажає долучитися до магії кіно, мовна школа FLS пропонує літні табори кінематографії та акторської майстерності на базі величезного кампусу California State University в Фуллертоні. Захоплююча літня програма дозволить заглянути на знімальні майданчики, спробувати себе в ролі режисера і безпосередньо взяти участь у зйомках. І хто знає, можливо це буде першим кроком до знаменитої червоної доріжки "Оскара", ну або хоча б Золотого Глобуса. А зовсім поруч, на кампусі California State University в Лонг-Біч, ще одна мовна школа, ILSC, пропонує дітям класичний літній курс англійської, сповнений екскурсій і розваг.

мовна школа St Giles в Нью-ЙоркеАле давайте відійдемо від манливого узбережжя Каліфорнії вглиб США, а саме в світову столицю розваг – Лас-Вегас. Тут все та ж FLS пропонує унікальний тритижневий табір на базі Las Vegas Institute для любителів займатися фотографією. Вже де-де, а тут юним фотографам буде де розгулятися, знімаючи вражаючі пейзажі Великого Каньйону і динамічне життя Лас-Вегаса. Тепер, переміщаємося ще далі, на західне узбережжя, в найбільше місто США і один з найбільших міст світу – Нью-Йорк. Місто на прізвисько "Велике яблуко" вирує життям день і ніч, а також є домом для найпрестижніших коледжів США. Одним з таких є Wagner College, де мовна школа Emerald організовує традиційний літній табір для дітей. Розташований на пагорбах в самому центрі Нью-Йорка, він пропонує величезну територію і чудові види на знаменитий Манхеттен. А на самому Манхеттені, всього в парі кварталів від Центрального парку, розташувався коледж, який є частиною одного з найстаріших університетів США, Columbia University, а також входить в престижну "Лігу Плюща" - Barnard College. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина побачила зсередини, що таке по-справжньому висококласний навчальний заклад США, їй пряма дорога туди, а мовна школа St Giles зробить все, щоб візит став корисним і незабутнім. Докладніше - канікули в США.

Літні канікули в Канаді

Ніагарський водоспад екскурсія в таборі за кордономПівнічний сусід США, країна, де вживають найбільше кленового сиропу в світі і де розташований захоплюючий дух Ніагарський водоспад, пропонує цим літом не менше, а може бути і більше! "Чому?" - запитаєте ви. Та тому, що під час літніх канікул в Канаді можна вивчати від носіїв мови не тільки англійську, але ще й французьку мову. Так-так, і саме цим пропонує зайнятися влітку мовна школа CISS у двох містах Канади – Монреалі і Торонто. У Монреалі, на базі коледжу Saint-Anne, дітей чекає класичний літній табір на двох мовах з розвагами і екскурсіями, а в Торонто, в коледж St. Michael's, потрібно їхати тим, хто хоче інтенсивний курс мов. Тим же, хто хоче по-справжньому незабутніх вражень варто звернути увагу на літній табір від St Giles в одному з найстаріших коледжів Канади St Andrew's – там ваша дитина буде літати на вертольоті над Ніагарським водоспадом. І так – ми це серйозно зараз.

табір на території університету Simon Fraiser University

Однак, не тільки запаморочливими розвагами сильна Канада, але ще й серйозними річними програмами майже академічного рівня. Одна з таких програм проходить в Bronte College – міжнародному коледжі в передмісті Торонто, який ось вже більше тридцяти років спеціалізується на підготовці до вступу в університет. Тамтешній літній табір природничих наук і математики буде відмінним способом повчити академічні предмети англійською мовою. Продовжуючи академічну тему, не можна не згадати і літні програми в Thompson Rivers University, який розташований у мальовничому зеленому Камплупсі, на березі однойменного озера. Якщо ви раптом замислюєтеся про можливість для вашої дитини отримати вищу освіту за кордоном, то спеціалізована програма підготовки до університету буде відмінним способом провести літо з користю. Ну а якщо вам потрібне повне занурення в культуру і мовне середовище Канади, то прекрасним способом досягти цього буде літній табір від Tamwood на базі ванкуверского Simon Fraser University, де можна проживати у канадській родині. До того ж, це дозволить заощадити сотню-іншу канадських доларів. Докладніше - канікули в Канаді.

Отже дозвольте завершити нашу розповідь про літні канікули в США і Канаді. Наступна зупинка – літні канікули в Європі: різноманітність мов, країн та шкіл. Залишайтеся на хвилі Аспекту – буде ще цікавіше!

Цикл “Літо з Аспектом":

 
Оцінка: 
Голоси відсутні

Поділитися: