логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Як вибрати табір в Англії? Огляд дитячих програм на літо 2017

1961

Ближче до літа усі батьки, які хочуть відправити дитину в табір за кордон, задаються низкою питань. «Куди поїхати на літні канікули?» «Яку програму вибрати?» - ці питання виникають в першу чергу. Ми розповімо вам на прикладі Великобританії, як правильно вибрати дитячий табір за кордоном. А також порадимо десяток таборів на літо 2017 в Англії.

Крок 1

Планування вашої поїздки ми радимо почати з того, що необхідно визначитися з типом програми на канікули. Мовні табори в Англії пропонують найрізноманітніші програми: інтенсивний мовний курс, програми зі спеціалізацією на спорт, мистецтво або підготовку до навчання в школі. Вибираючи програму, відштовхуйтеся від цілей поїздки: чи хочете ви, щоб дитина більше відпочивала і займалася улюбленим спортом, або ж підготувалася до подальшого навчання в школі англійською мовою.

Крок 2

Далі ми рекомендуємо обміркувати, де б вашій дитині сподобалося провести канікули. Англійську для дітей в Англії можна вивчати в тихій сільській місцевості на закритій території школи, або ж у мовному центрі у великому мегаполісі. Звісно, враження від цих поїздок будуть різні, тому ми рекомендуємо обговорити цей момент з дитиною. Сюди варто включити і переваги по проживанню. Майже у всіх приватних школах є свої резиденції, але мовний центр іноді може запропонувати розміщення тільки в родині.

Крок 3

Можливо, у вас вже вимальовується пріоритет по розташуванню табору: центральна Англія або південні міста на узбережжі. Це значно допоможе зменшити пошук. Якщо ви не хочете переплачувати за трансфер, рекомендуємо зупинитися на таборах в годині-двох їзди від Лондона. Школи Англії, які пропонують табори для дітей, розташовані у всіх регіонах країни.

літо за кордономВизначившись з цими основними критеріями, ви зможете швидше підібрати цікаву для вас програму на літо, вже звертаючи увагу на інші деталі поїздки

Огляд дитячих таборів в Англії на літо 2017

Наші рекомендації для батьків, які планують канікули в Англії своїм дітям.

Колд Аш, школа-пансіон Downe House

Вартість програм від 1185 GBP/тиждень. Детальніше...

Організація Lines влаштовує табір на кампусі школи для дівчаток в невеликому містечку графства Беркшир, в годині їзди від Лондона. У школі вчилася сама Кейт Міддлтон.

У таборі діти можуть відвідати тренування з таких видів спорту: футбол з тренерами Челсі, теніс, верхова їзда, гольф. Факультативні заняття з мистецтва також включені в програму – музика, драма, мода, дизайн, кінематограф. Всі ці курси проходять у якості допоміжних занять до курсу англійської мови. Є можливість відправляти самих маленьких дітей з 6 років.

Фолкстон, школа-пансіон Earlscliffe School

Вартість програм від 1150 GBP/тиждень. Детальніше...

Школа розташована на морському узбережжі у Фолкстоні. Кампус був повністю оновлений кілька років тому, з обладнанням за останнім словом техніки.

На літніх канікулах в школі проводяться три програми. Курс збагачення англійською включає інтенсивну програму занять та екскурсій. Програма міні-MBA – ексклюзивний двотижневий курс основних бізнес предметів. Курс підготовки до університету навчає необхідним навичкам для навчання в університеті.

літні табори

Сент-Олбанс, школа-пансіон Bell St Albans

Вартість програм від 1095 GBP/тиждень. Детальніше...

Школа розташована в невеликому містечку, неподалік від Лондона. Будівля школи раніше належала жіночому монастирю, оточена просторною зеленою територією.

У таборі проходять програми для дітей молодшого шкільного віку (7 років) і підлітків. Курс з англійської мови доповнюється щоденними факультативними заняттями: стрільба з лука, мистецтво та дизайн, британська література, ігри, креативне письмо, акторська майстерність, здоров'я та фітнес, журналістика, фотографія, кіновиробництво.

Оксфорд, школа-пансіон St. Clare's

Вартість програм від 848 GBP/тиждень. Детальніше...

Табір проходить у липні-серпні на кампусі міжнародної школи-пансіону St. Clare's. Школа знаходиться недалеко від центру міста і їй належить 3 кампуси.

Тут проводяться три літніх програми: літній табір для підлітків, табір для дітей молодшого шкільного віку, введення в програму IB. Остання програма розроблена викладачами школи і готує дітей до навчання на програмі International Baccalaureate.

Челтнем, школа-пансіон Cheltenham College

Вартість програм від 815 GBP/тиждень. Детальніше...

Табір проходить в традиційній англійській школі на заході Англії, яка нагадує магічну школу Хогвартс з фільмів про Гаррі Поттера.

Вивчення англійської в таборі можна поєднати із заняттями з акторської майстерності або кіновиробництва. Спеціально для творчих дітей в школі проходять окремі програми. Крім того, можна взяти інтенсивний курс англійської з додатковими уроками з бізнес англійської, правопису і вимови.

проживання

Істборн, школа-пансіон Moira House

Вартість програм від 760 GBP/тиждень. Докладніше...

Школа розташована в сонячному місті на південному узбережжі Англії, в годині їзди від Лондона. Прекрасна інфраструктура школи для занять спортом та творчістю.

В школі представлені різні спортивні програми: футбольна академія від Paris Saint-Germain, табір тенісу, курс з танців, табір водних видів спорту (вітрильний спорт, каякінг, віндсерфінг), заняття з верхової їзди і тренування з гольфу.

Портсмут, University of Portsmouth

Вартість програм від 740 GBP/тиждень. Детальніше...

Табір проводить організація Alpadia на кампусі університету Портсмута. Університет розташований в декількох хвилинах від набережної і в двох кроках від центру Портсмута.

Для дітей проводяться програми зі стандартним або інтенсивним курсом англійської мови. Додатково в таборі проходять хобі-курси: креативне мистецтво, теніс і водний спорт. Організовуються екскурсії – поїздки в Лондон, Брайтон, Стоунхендж.

Рейгейт (передмістя Лондона), школа-пансіон Royal Alexandra and Albert School

Вартість програм від 698 GBP/тиждень. Детальніше...

Літній табір проходить на базі однієї з найстаріших шкіл Англії. Школа розташована в 35 хвилинах від центрального Лондона, в тихій парковій місцевості Рейгейта.

Табір англійської мови проходить з початку липня до початку серпня. Діти відвідують заняття з англійської мови та беруть участь у шкільних заходах. Цікава екскурсійна програма для учасників: поїздки в Лондон, Оксфорд і Брайтон.

відпочинок

Дувр, школа-пансіон Dover College

Вартість програм від 620 GBP/тиждень. Детальніше...

Школа розташована в самому центрі прибережного міста Дувр, звідки відкривається вражаючий вид на замок Dover.

Діти можуть поїхати на одну зі спортивних програм у таборі: танці, верхова їзда, вітрильний спорт, теніс. Крім того, можна вибрати курс акторської майстерності або програму по музиці. Для бажаючих зосередитися на вивченні англійської, в таборі проходить інтенсивна програма занять.

Борнмут, організація International Projects

Вартість програм від 519 GBP/тиждень. Детальніше...

Мовна школа IP розташована в курортному місті Борнмут на південному узбережжі Англії. Будівля школи раніше належала церкві, знаходиться в центрі міста і недалеко від пляжів.

В школі проходять мовні курси трьох рівнів інтенсивності: стандартний, інтенсивний і супер-інтенсивний. До кожного з них входить програма заходів та екскурсій. На літо є програма батьки + дитина – можливість вивчати англійську для всієї родини.

 

Вас зацікавила одна з програм? Звертайтесь до консультантів компанії «Аспект», щоб почути детальну інформацію та забронювати курс для своєї дитини.

Оцінка: 
Середнє: 5 (2 голосів)

Поділитися: