логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

5 причин відправити свою дитину в британську школу-пансіон влітку

3203

Аспект презентує: 5 беззаперечних причин, чому літній табір на базі британських шкіл-пансіонів – це найкраще літо для дитини, яке тільки можна уявити.

1. "Royal English"

Школа WarminsterСьогодні кожен повинен знати англійську мову, і це не перебільшення. Думаємо, не варто пояснювати, чому Великобританія є найкращим місцем для її вивчення. Для класичної британської англійської мови існує навіть спеціальний термін "Royal English", що означає, ні більш, ні менш - "Королівська англійська". Люди з усього світу мріють потрапити до Великобританії, щоб отримати уроки традиційної англійської мови безпосередньо від носіїв мови на батьківщині Шекспіра. До речі, про батьківщину Шекспіра: школа Kingham Hill знаходиться поруч з Страдфорд-на-Ейвоні, містечком, в якому народився великий англійський письменник. Якщо ж дитині необхідно підтягнути англійську до серйозного рівня, тоді на допомогу прийдуть школи-пансіони з інтенсивною англійською. Однією з найкращих таких шкіл є Downe House, де проходить інтенсивний літній курс з англійської - 40 уроків на тиждень, в які входить і граматика, і розмовна практика, і робота над проектами - загалом все для тих, хто хоче відчутного прогресу в мові.

2. Занурення в стиль життя британських школярів

Британські школи-пансіони істотно відрізняються від тих шкіл, до яких звикли ходити наші діти. Відповідно до британської філософії освіти, школа повинна надати найкращі можливості для розвитку дитини, як академічні, так і спортивно-культурні. Тільки так, на думку британців, можна виховати з тендітного першокласника повноцінну особистість. Саме тому, британські школи-пансіони, як правило, володіють не тільки сучасними класами, а й просторою територією в парковій зоні, що охороняється, та набором інфраструктури для занять спортом і різними видами мистецтва.

Наприклад, у школи Millfield Street, мабуть, найкращий набір спортивної інфраструктури в Британії і, як наслідок, величезне 
різноманіття курсів "Мова+", а у Whitgift School, розташованої у 20 хвилинах від центру Лондона, є навіть своя стайня! Так чому б не провести кілька тижнів літа в школі-пансіоні, як справжній британський школяр? Особливо корисним цей досвід буде дітям, чиї батьки замислюються над тим, щоб віддати їх в британську школу для отримання середньої освіти та підготовки до університету.

3. Розваги та екскурсії

центральний банк АнгліїЗвичайно ж, літній табір у приватній школі-пансіоні в Англії - це не тільки заняття з англійської, але ще й розваги та екскурсії. Британія дуже багата на визначні пам'ятки. І йдеться не про банальні Біг Бен, Тауер та інші місця, відомі кожному школяреві з підручників з англійської - це обов'язкова програма для будь-якої літньої школи. Школи-пансіони Великобританії пропонують набагато більше, ніж просто екскурсії популярними місцями Лондона. Наприклад, літня програма "Mini-MBA" від Earlscliffe School, розроблена спеціально для майбутніх бізнесменів і бізнес-леді, містить тематичний візит у Банк Англії, де діти на власні очі бачать, як працює одна з найбільш розвинутих фінансових систем світу.
Шотландія

А ось, до прикладу, чудова шотландська школа Kilgraston School пропонує програму "Дослідження Шотландії", яка виносить вивчення англійської за межі класів та знайомить дітей з усіма пам'ятками, природними чудесами захоплюючої Шотландії під час тематичних екскурсій кожен день.

Як кажуть, не Біг Беном єдиним!

 

4. Улюблене хобі – навіть влітку!

Ми вже згадували "Мова+" раніше, але, безумовно, ця тема заслуговує окремого пункту в нашому списку. Припустімо, ваша дитина у захваті від тенісу. У захваті настільки, що навіть влітку не готова розлучитися з улюбленою ракеткою та зеленими пухнастими м'ячиками. Але ж це не привід не їхати на літні каникулы в Англію! Володіючи винятковою спортивною інфраструктурою, багато шкіл-пансіонів Британії співпрацюють із професійними тренерами та організовують повноцінні спортивні тренування після уроків. Наприклад, King's School, яка, на хвилиночку, є найстарішою школою світу, пропонує на додаток до англійської займатися тенісом або фехтуванням. Така схема працює, як ви вже зрозуміли, не тільки з тенісом.

Ваша дитина віддає перевагу високому мистецтву або дизайну? Чудово - у вас росте творча особистість! Для таких дітей є курси акторської майстерності, мистецтва, дизайну і навіть моди, як, наприклад, у чудовій класичній школі-пансіоні Warminster School. Отже, будьте певні - ваша дитина займатиметься своїм хобі навіть в Британії!

5. У Британську школу з дитиною? Легко!

Врешті-решт, чим батьки гірші за своїх дітей? Можливо вам теж хочеться підтягти англійську або подивитися на кухню класичної британської школи-пансіону зсередини? А може ви просто хочете побувати в Британії та відвідати її пам'ятки разом зі своєю дитиною? Ми чудово вас розуміємо та з усією відповідальністю повідомляємо - це можливо. Крім того, це один з найкращих способів провести літо з користю та разом з родиною! Не повірите, але у живописну британську школу Moreton Hall дорослим можна поїхати з дитиною віком від 3 років.

Отже, ми думаємо, що цих п'яти причин достатньо, щоб розвіяти сумніви навіть у безнадійних скептиків і довести, що літо в британській школі-пансіоні - це завжди купа вражень не лише для вашої дитини, але й для вас!

Школа Kilgraston

 
Оцінка: 
Середнє: 5 (6 голосів)

Поділитися: