логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Футбольні канікули на базах кращих клубів Англії з Аспектом!

4921

Багатьма речами відома Англія, але, мабуть, її футбольне минуле і сьогодення приковує увагу багатьох. І в цьому немає нічого дивного, адже англійці – це родоначальники цього виду спорту і саме в Англії футбол набув того вигляду, до якого звикли всі вболівальники світу сьогодні. Англія – це країна, де футбол зведений у ранг священного обряду; країна, де існує стільки професійних футбольних ліг, що здається ніби буквально кожне село має свою футбольну команду, якою пишається, які б результати вона не показувала. І, звичайно ж, Англія – це країна, в якій кожен хлопчисько мріє зіграти у футбол.

Але якщо ми скажемо вам, що англійська для дітей в Англії і футбол можуть бути поєднані, щоб в результаті отримати унікальну футбольну програму в Англії для дітей? І ми маємо на увазі не тільки тренування з тренерами футбольних академій кращих клубів Англії, але і проживання на базі обраного клубу і, цілком можливо, зустріч з одним з гравців основного складу команди! Наші ексклюзивні програми "Англійська і футбол в Англії" для юних футболістів допоможуть зробити мрію будь-якого футболіста реальністю.

Запитайте у будь-якого хлопчиська, який серйозно займається футболом, чи хотів би він потренуватися на базі одного з англійських клубів і у нього відразу запалають очі. Якщо ваша дитина серйозно захоплюється футболом, то спеціалізовані футбольні курси на базах кращих клубів Англії саме те, що приведе її в захват. На таких курсах, хлопці не тільки будуть тренуватися з тренерами футбольних академій за їх спеціальною методикою, але і вивчать всі так звані "ігрові" моменти англійською мовою.

логотип футбольного клуба манчестер ситидіти в футбольному таборі клубу манчестер сіті
 

 

Одна з наших найкращих футбольних програм – це літня програма City Football Language School від Experience English. У ній є все, чого тільки може побажати юний любитель футболу. Насамперед, це щоденні тренування на базі новітнього клубу "Манчестер Сіті", а також ігри та турніри. Після тренувань і смачного обіду, обов'язкові теоретичні заняття в коледжі на базі, де навчаються всі хлопці з академії "Манчестер Сіті", на яких розглядаються всі аспекти футбольної підготовки: від розбору дій кожного гравця з використанням сучасних інтерактивних технологій до обговорення того, як правильно харчуватися і підготуватися до відповідального матчу. До речі, гравці основного складу Манчестер Сіті нерідко залучаються до таких занять, і діти можуть поцікавитися безпосередньо у професіоналів, як це – бути футболістом одного з найуспішніших клубів Англії останніх років. У цьому насиченому футбольному графіку знайдеться час і для розваг: екскурсії на стадіон Etihad Stadium і в інші міста Англії - це обов'язкова частина програми.

логотип футбольного клуба ливерпульфутбольний табір з тренерами ліверпуля
 

Тепер перенесемося трохи західніше, в морське місто Ліверпуль, яке є домом для команди з одними з найвідданіших уболівальників в Англії – футбольного клубу Ліверпуль. Для юних шанувальників знаменитих "Червоних" наш партнер The Language Gallery організовує літній футбольний табір на базі коледжу Myerscough, який володіє винятковою спортивною інфраструктурою. Девіз цього курсу – "Грай як Ліверпуль!" – повністю відбиває суть програми. Розроблена дитячими тренерами Ліверпуля, програма тренувань вчить дітей філософії і стилю гри одного з найтитулованіших клубів Англії. Тренування проходять вранці і ввечері і охоплюють весь спектр футбольних навичок: як грамотно грати в захисті, а потім швидко вийти в разючу контратаку; як створювати пресинг на половині поля суперника і як елегантно виходити з-під такого пресингу; в яких ситуаціях краще зробити акцент на гру на флангах, а коли потрібно плести хитромудрі комбінації в центрі і багато інших техніко-тактичних моментів. Не будемо також забувати і про мову – теоретичні уроки після обіду забезпечать помітний мовний прогрес дитини. Ну а екскурсії на легендарний стадіон Енфілд і в клубний музей Ліверпуля послужать чудовим натхненням для підростаючих футболістів.

логотип футбольного клуба арсеналдіти тренуються в таборі футбольного клубу Арсенал
 

Звичайно ж, не обділяє увагою своїх юних шанувальників і один з найпопулярніших клубів в світі – лондонський Арсенал. При наявності в столиці Англії більше десятка футбольних клубів, Арсенал єдиний клуб, який за свою славну історію заслужив прізвисько "Королі Лондона". Арсен Венгер, беззмінний тренер Арсеналу ось вже 20 років, проповідує витончену і десь навіть вишукану манеру гри, яка прищеплюється дітям в академії з молодих років. Stafford House пропонує юним любителям футболу навчитися грати в захоплюючому стилі Арсеналу в двох містах Англії – Йорку на півночі і Челтенхемі в центрі. Тренери футбольної академії Арсеналу використовують ту ж методику, що і головна команда і вчать дітей передусім отримувати задоволення від гри і грати естетично красиво - це, на їх думку, запорука того, що у дитини не буде страху бути собою на полі і показувати свою кращу гру. На цю основу вже лягають детальні техніко-тактичні заняття, а також повноцінні безкомпромісні матчі, де у кожного є шанс показати на що він здатний. Уроки англійської та екскурсії гармонійно доповнюють футбольні тренування і гарантують, що дитина повернеться з поїздки не лише з величезним багажем футбольних умінь, але і з солідним прогресом в мові і купою вражень. До речі, стадіон Арсеналу Emirates Stadium, який діти обов'язково відвідають, мало кого залишає байдужим.

логотип футбольного клуба вотфордтренування у футбольному таборі Watford
 
 

Якщо ж відійти від великих футбольних імен і заглянути трохи глибше в насичений футбольний світ Англії, то і маленьким клубам є що запропонувати нашим юним футболістам. Лондонський футбольний клуб Уотфорд, на прізвисько Бджоли, який здивував багатьох своїми результатами в цьому сезоні Прем'єр Ліги, співпрацює з Project International і запрошує всіх на літній футбольний курс. Табір розташований в передмісті Лондона під назвою Эпсом і пропонує простору зелену територію, новітні резиденції і безкраї тренувальні поля. Ну а професійні тренери з дитячої академії Уотфорда забезпечать інтенсивні тренування, на яких ігровий процес буде буквально розібраний по кісточках: від ефективного розіграшу стандартів до того, як правильно оборонятися, якщо твоя команда залишилася в меншості. Особливістю цього футбольного табору є те, що можна навіть не брати уроки англійської мови, а повністю зосередиться на тренуваннях та іграх - адже чітке взаєморозуміння на полі іноді коштує сотні вивчених слів.

Як бачите, стати частиною футбольної академії одного з топ-клубів Англії не так складно, як можна було б подумати. І вже точно такий курс гарантує незабутній досвід та враження для дітей, які захоплюються найпопулярнішим спортом на планеті, незалежно від клубних уподобань. Відчути себе частиною великого футбольного клубу, нехай і всього лише на кілька тижнів, і зустрітися з найкращими футболістами світу – це по-справжньому безцінне відчуття. І хто знає, можливо саме ці емоції стануть імпульсом для кар'єри молодого футболіста і через кілька років він повернеться на базу свого улюбленого клубу, але вже не як гість, а як невід'ємна частина команди.

Детальніше читайте про канікули в Англії.

 
Оцінка: 
Середнє: 5 (4 голосів)

Поділитися: