логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

8 причин отримати середню освіту в Швейцарії

1684

Існує багато причин того, чому швейцарські міжнародні школи можуть підійти вашій родині. Від безпрецедентної безпеки і свободи вибору до виключних можливостей навчання – Швейцарія створює неймовірне навчальне середовище для дітей.

середня освіта в Швейцарії

1. Рівень освіти у Швейцарії

Швейцарія протягом століть мала виняткову репутацією в галузі освіти на світовому рівні. Одні з найстаріших шкіл-пансіонів країни були засновані у другій половині 19 століття – Institut Monte Rosa і Institut auf dem Rosenberg. Сім'ї зі всього світу відправляють дітей в приватні школи Швейцарії, щоб отримати безпечний, всебічний і стимулюючий життя шкільний досвід.

2. Культурне розмаїття

Школи Швейцарії залучають студентів з усього світу, тому школи відрізняються національним міксом. Багато шкіл, і серед них Brillantmont International School, мають квоту національності для забезпечення мультикультуралізму в класі. Це означає, що представників однієї національності не можуть приймати більше встановленого відсотка.

Інтернаціональний мікс студентів Швейцарії

3) Безпека і конфіденційність

У наші дні в багатьох частинах світу відбуваються заворушення. Швейцарія є виключно безпечною країною, з довгою історією нейтралітету і обачності для своїх громадян. Студенти можуть вчитися і рости з упевненістю в тому, що їх безпека гарантована. Школи особливо убезпечили своїх учнів. Територія Institut auf dem Rosenberg становить 10000 кв. м. і охоплює ціле студентське місто, закрите від сторонніх.

4) Доступ до світових університетів

Студенти понад 100 національностей на сьогоднішній день отримують середню освіту в Швейцарії. Школи пропонують програми, які слідують навчальними планами британської A-level, американської старшої школи, міжнародного бакалавріату, німецького Abitur, французького бакалаврату і швейцарського Maturité. Ці всеосяжні й конкурентоспроможні програми надають студентам доступ до університетів по всьому світу. Наприклад, College du Leman в Женеві пропонує відразу 4 академічні програми в старших класах французькою та англійською мовами.

5) Вражаюче природне середовище

Швейцарія має один з найкращих природних ландшафтів у світі. Відома своїми вражаючими горами, озерами, річками, традиційними містами та міськими пейзажами, Швейцарія є багатим і красивим місцем для життя та навчання. Так, Institut Montana розташована на схилі гори Цугерберг, на висоті 965 метрів на рівнем моря. А Brillantmont International School розташована в мальовничому передмісті Лозанни на березі Женевського озера.

Природа навколо шкіл Швейцарії

6) «Мовна лабораторія»

З чотирма офіційними мовами Швейцарії – французькою, німецькою, італійською і романською – не кажучи вже про більш широке використання англійської мови в бізнесі і великої кількості носіїв англійської мови, вивчення іноземних мов стає ключовою частиною досвіду в школах Швейцарії. Наприклад, у школі Tasis в Лугано діти можуть взяти курс інтенсивного англійської, а також вивчати італійську та німецьку мови. А в школі John F Kennedy, навчаючись на англійській, діти факультативно вивчають французьку і німецьку.

7) Спорт і відпочинок

Студенти, що навчаються в школах-пансіонах Швейцарії, мають доступ до гірськолижних трас світового класу, водних видів спорту, від парусного до плавання, пішохідних стежках і кемпінгу і численних можливостей для занять спортом в спорткомплексах. Тільки уявіть, приватна школа-пансіон в Швейцарії Institut Le Rosey має два кампуси: взимку вона переїжджає на кампус в гірськолижний курорт Гштаад, щоб діти мали можливість займатися гірськолижним спортом, не перериваючи занять.

Спорт в швейцарських школах

8) Дім у серці Європи

Всі ці неймовірні ресурси та унікальні освітні можливості розташовані в самому серці Європи. Німеччина, Австрія, Ліхтенштейн і Італія – всі ці країни межують зі Швейцарією на невеликій відстані і забезпечують доступ до неймовірно різноманітної історії та культури.

 

Оцінка: 
Середнє: 5 (2 голосів)

Поділитися: