логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

5 фактів про школи-пансіони, які варто пам'ятати

2017

Коли справа стосується навчання дітей за кордоном, то школи-пансіони виявляються одним з найбільш вдалих варіантів. Однак не всі розуміють переваги даного виду навчання. Ми пропонуємо 5 фактів, які можуть вплинути на ваше рішення відправити дитину в школу-пансіон.

школа

1. Школи на будь-який смак

США і Канада нараховують близько 400-500 шкіл-пансіонів. Це означає, що якщо у вас розумні запити, ви, швидше за все, зможете підібрати школу, яка їм відповідає. Відведіть трохи часу для того, щоб визначитися, які критерії цікавлять вас і, звичайно, вашу дитину. Багато шкіл, такі як Young Film Academy (Гілфорд, Великобританія) або CATS Academy, Boston (Бостон, США) пропонують багате оснащення, таке як, скажімо, баскетбольний корт або поле для гольфу. При виборі школи відштовхуйтеся також від вибору майбутньої професії. Наприклад школа мистецтва і дизайну Сambridge School of Visual & Performing Arts пропонує програми різних напрямів мистецтва (мода, дизайн, театральне мистецтво та інші). Можливо, вашій дитині слід відправитися в школу, яка має здібності до певного предмету.

учні

2. Вчителі дбають про дітей.

Перевага школи-пансіону в тому, що ваша дитина може звернутися до вчителя в будь-який момент. Допомога з питань студентів щодо будь-яких питань доступна 24/7, будь то домашнє завдання або проблеми соціального характеру. Більшість вчителів проживає на території кампусу. Поряд з резиденціями учнів завжди розміщується резиденція вчителя або вчителів, і ваша дитина буде знати, де шукати допомогу. Також, проживаючи на території з вчителями, ваша дитина поступово почне їм розкриватися, відчувати себе більш комфортно, а хороше розуміння між учителем і учнем збільшує шанси взаєморозуміння та ефективного навчання.

3. Вам не потрібно переживати за дитину, коли вона у школі-пансіоні

Можливо, на перший погляд це звучить не зовсім переконливо, але це так. Якщо ви хочете стежити за прогресом своєї дитини, ви можете дізнатися у викладачів школи, як це робиться. Наприклад, у них може бути свій веб-портал або вони регулярно будуть надсилати вам звіти про успішність. Однак загалом вам не потрібно стежити за кожною хвилиною вашої дитини. На відміну від звичайних шкіл, школи-пансіони несуть повну відповідальність за те, що відбувається на території школи навіть у вільний від навчання час. І тому там працюють не тільки хороші вчителі, але й кваліфіковані психологи, які мають досвід спілкування з дітьми.

4. У вашої дитини більше шансів полюбити навчання

у школі

Проживання у школі-пансіоні за кордоном – це постійне перебування в навчальному середовищі. Крім самого навчання, у вашої дитини буде багато можливостей відвідувати регулярні заходи, змагання або інші розваги, пов'язані з навчанням. Як тільки вона звикне до обстановки, їй стане цікаво вчитися, вона заведе нових друзів і приятелів за інтересами. Вищезазначений факт того, що вчителі перебувають у регулярному спілкуванні зі студентами, також позитивно позначиться на навчанні, – адже діти слухають тих, хто їм цікавий і тих, з ким їм комфортно.

5. Школа-пансіон – це життя!

Навчаючись у школі-пансіоні, крім знань, ваша дитина отримає ще й досвід незалежності і досвід прийняття рішень. Нерідко ми, в страху за дитину, намагаємося запобігти будь-які її дії. Але це не завжди йде на користь нашим дітям, адже їм потрібно вчитися нести відповідальність за свої вчинки, самостійно заводити друзів, вирішувати конфлікти і самостійно приймати наслідки своїх дій. Тому, школа-пансіон це, насамперед, досвід самостійності, яку ваша дитина не зможе знайти у звичайних школах.

Якщо спершу ідея вчитися в школі-пансіоні не зацікавила вашу дитину через розлуку з рідними і близькими, дайте їй час звикнути. Розкажіть про можливості завести нових друзів з різних куточків світу, адже всі студенти будуть в однаковому становищі і в пошуках нових друзів. Поясніть різницю у якості середньої освіти за кордоном та середньої освіти в рідній країні.Вам потрібно мотивувати дитину навчатися в школі-пансіоні. А їй, в свою чергу, слід зрозуміти, що в таких школах є маса переваг, як для короткострокового, так і для тривалого перебування, яких немає у звичайних школах, і що, потрапивши туди, вона отримає неймовірний досвід та багато незабутніх вражень! А якщо ви або ваша дитина не впевнені, чи сподобається їй в новій країні, ви можете попередньо відправити її на одну з канікулярних програм за кордоном.

Оцінка: 
Голоси відсутні

Поділитися: