логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

"Сімейна програма": вчимо іноземну мову разом

940

Сучасні тенденції диктують свої правила: знання кількох мов перестало бути розкішшю, а стало навіть потребою. Кожні батьки стурбовані цим питанням, оскільки від цих знань досить сильно залежить майбутня освіта та кар'єра дитини. Але, найчастіше, самі дорослі забувають про те, що знання іноземної мови досить актуальне і для них. Саме тому дуже радимо вам звернути свою увагу на «Сімейну програму».

Дідусь та бабуся вивчають іноземну мову разом з онукою

Основні переваги таких програм:

  1. Це прекрасна можливість вчити іноземну мову вже з 3-річного віку. Уроки для вашої дитини будуть проводитися в інтерактивній й ігровий формах, що значно полегшує матеріал для сприйняття малюком.
  2. Поки дитина вчиться, батьки також займаються самоосвітою і вивчають мову. Уроки для дорослих менш інтерактивні, але також передбачають рухливість та ігровий формат (просто на іншому рівні).
  3. Відвідування мовних курсів для дорослого не є обов'язковим. А це означає, що у вас буде час для вирішення своїх питань, наприклад, відвідин середніх шкіл, в яких в подальшому може вчитися ваше чадо. А якщо ні, то просто відпочиньте на пляжі! Відмінний варіант для любителів пляжу – сімейна програма  на Мальті.
  4. Крім того, що у вас є можливість допомогти дитині в уроках, так ви ще й власний бар'єр подолаєте. Ми розуміємо, що страшно починати вчити щось нове, коли стаєте старше, але ж у такій ситуації все можна перетворити на гру! І ніхто вас не буде картати за те, що ви написали слово неправильно або використовували не той час. Навпаки, який же ступінь довіри, якщо ви можете один одного навчити чомусь новому і підтримати у важкий момент!
  5. Мовні курси як для дорослих, так і для дітей проходять у першій половині дня. Кількість уроків на тиждень – 15-20. Після обіду у вас є прекрасна можливість відвідати різноманітні екскурсії, погуляти містом, повалятися на пляжі або просто відпочити разом.
  6. Крім уроків, у вас є шанс практикувати іноземну мову разом прямо під час прогулянок по місту.
  7. Відвідати програму можна у будь-яку пору року в наступних країнах: Великобританія, Ірландія, Канада, Кіпр, Мальта, Франція і США.
  8. Умови проживання під час відвідування мовних курсів за кордоном різні. Ви можете жити в родині, де познайомитесь з традиціями та колоритом країни; можна обрати резиденції (так би мовити, гуртожитки підвищеного комфорту) або зняти апартаменти і почуватися, як вдома.

Майбутні маленькі студенти, хочете, відкриємо маленький секрет? За цією програмою не обов'язково їхати з мамою або татом! «Сімейна програма» дозволяє виїхати вам з вашим старшим братом або сестрою. Головне, щоб на час навчання їм виповнилося 18 років!

Ну і не забувайте, що програма «Сімейна програма» - це безцінний досвід і прекрасне дозвілля з дитиною, яке ви запам'ятаєте на все життя.

Оцінка: 
Середнє: 5 (2 голосів)

Поділитися: