логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Pre-A level

1466

Pre-A level – одна з підготовчих програм, яка спеціалізується на підготовці учнів 15-16 років до навчання за британською програмою A-level. Зустрічається переважно у школах з великою кількістю іноземних учнів, які пропонують навчання за британською системою і триває один академічний рік.

Так як британська освіта є однією з найбільш якісних у світі, вона також є однією з найбільш вимогливих до учнів. Тому іноземній дитині дуже часто буває складно відразу влитися в програму A-level, яку пропонують британські школи і показувати хороші результати, навіть якщо вона була круглим відмінником у своїй попередній школі. На це може бути декілька причин. Наприклад, недостатньо глибоке знання англійської мови для вивчення академічних предметів або складність з адаптацією на новому місці.

Pre-A level програма

Саме для того, щоб пом'якшити період адаптації і повноцінно підготувати учнів до початку інтенсивної програми A-level і створені програми категорії Pre-A level. Від школи до школи структура і зміст такої програми може змінюватися, але мета завжди залишається незмінною – зробити перехід в британську систему освіти як можна гладше. Якісь школи Великобританії приділяють більшу уваги на Pre-A level інтеграції в шкільне життя, а якісь - на поліпшення рівня англійської мови. Однак, на будь-якій програмі Pre-A level можна розраховувати на:

  • Підвищений рівень уваги до кожного учня
  • Спеціалізований курс академічної англійської мови від носіїв
  • Консультації щодо A-level від досвідчених викладачів
  • Повну інтеграцію в шкільне середовище і соціальне життя
  • Повноцінний вибір позакласних занять і спортивних секцій
  • Проживання у шкільному пансіоні, на рівних умовах з усіма учнями
  • Підготовку до тесту з англійської мови IELTS
  • Вивчення предметів A-level на підготовчому рівні

Таким чином, Pre-A level є відмінним вибором для дітей, які обрали навчання в британських школах на програмі A-level в майбутньому і яким необхідна додаткова підготовка по будь-якому аспекту навчання.

Оцінка: 
Середнє: 5 (2 голосів)

Поділитися: