логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Починайте навчання в CATS Cambridge з січня 2017 року

1007

Школа CATS Cambridge – лідер серед приватних міжнародних шкіл в Англії

Кампус CATS College Cambridge

Вступ у приватні школи Англії триває. Вашій увазі пропонується одна з мережі шкіл CATS – школа CATS Cambridge, яка розташована в однойменному університетському місті. Школа CATS Cambridge вже приймає заявки іноземних студентів на навчання з січня 2017 року. Ознайомитися з програмами школи ви можете у нас на сайті, перейшовши за посиланням.

Результати, які демонструють учні шкіл CATS, дійсно вражають. Два центри з мережі шкіл CATS, навчальні центри в Кентербері і Кембриджі, увійшли в трійку кращих міжнародних шкіл-пансіонів Британії за результатами оцінок A-level в цьому році. Так, відсоток найвищих оцінок з предметів A*-A склав у CATS Cambridge 57% (для порівняння, середній результат по всім британським школам – це 26%).

Одна з причин таких високих результатів студентів - це чудові умови навчання та проживання, якими школа забезпечує своїх школярів. Як і більшість приватних шкіл в Англії, які орієнтуються на іноземних студентів, в школі є свій кампус з резиденцією, навчальними класами та спортивною інфраструктурою.

Новітній кампус школи був відкритий восени 2015 року, тому претендує на звання одного з найбільш сучасних навчальних центрів в Англії. Адміністрація школи продовжує інвестувати значні кошти в кампус, створюючи для приїжджих студентів комфорт «дому за межами їх рідного дому».

Розташування школи CATS Cambridge також відіграє свою роль. Кампус знаходиться всього в 15 хвилинах пішки від історичного центру міста, поруч з річкою Кем і Кембриджським університетом. Не дивно, звідки діти отримують стільки натхнення на навчання. Кембридж, як один з найбільш знаменитих студентських міст і світовий центр науки, схиляє до того, щоб вчитися на повну силу.

Умови вступу в CATS Cambridge ви можете знайти на нашому сайті. Якщо ви хочете, щоб дитина приступила до навчання вже в січні 2017 року, необхідно починати процес вступу вже зараз.

Кембридж архітектура і люди

Оцінка: 
Середнє: 5 (5 голосів)

Поділитися: