логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Французький бакалавріат

1869

Baccalauréat що це?Французький бакалавріат – французький диплом старшої школи, який ознаменує успішне завершення середньої освіти і відкриває двері до вищої освіти. Baccalauréat, відомий у Франції як розмовний le bac – академічна кваліфікація, яку відрізняє від своїх аналогів (англійської A-level і шотландського Higher) те, що програма не може бути отримана з одиничних предметів, а охоплює всі стандартні дисципліни. Середня освіта у Франції була доповнено цією програмою Наполеоном Бонапартом ще в 1808 році.

Французький бакалавріат дозволяє французьким та іноземним студентам отримати стандартну кваліфікацію до віку 18 років. Школи у Франції пропонують вивчення цієї програми протягом 11-12 класу. Студенти відвідують загальноосвітні предмети – математику, літературу, історію, географію, дві іноземні мови, філософію, біологію, фізику, хімію та фізкультуру.

 Baccalauréat ділиться на різні спеціалізовані академічні програми, які відповідають схильностям студента і його майбутнім планам щодо коледжу. Перша спеціалізація – економіка та соціальні науки: вивчається економіка, соціальні і політичні науки, суспільні науки, математика і вибрана іноземна мова. Друга спеціалізація – науки та математика. Цей напрямок призначений для науково-орієнтованих студентів. Студенти поглиблено спеціалізуються на математиці, фізиці, хімії та біології. У 12 класі вибирається двогодинний клас (спеціалізація), яка є доповненням до одного з предметів в їх поточному розкладі.

Іспит Бакалавра – це всеосяжний національний іспит, який охоплює всю область досліджень. Кожен іспит містить ряд статей або проблем з питань, що потребують ретельного аналізу на основі знань, отриманих протягом останніх двох років французької школи. Більше 500000 студентів здають іспит Бакалавра, кожен рік, у тому числі 12000 студентів, які навчаються у французькому ліцеї за кордоном.

Оцінка: 
Середнє: 5 (5 голосів)

Поділитися: