логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

British Columbia Certificate of Graduation

1089

випускний в середній школі Британської КолумбіїBritish Columbia Certificate of Graduation (або "Dogwood Diploma") – це сертифікат канадської середньої школи, який видається випускникам навчальних закладів провінції Британська Колумбія.

Щоб стати володарем сертифікату, необхідно успішно виконати вимоги, встановлені провінцією до учнів середньої школи. Для більшості студентів Британської Колумбії підставою для видачі сертифіката буде отримання 80 кредитів за шкільний період з 10 по 12 клас, а також проходження обов'язкових предметів у школі. У зв'язку з цим, навчання в канадських школах вимагає правильного вибору предметів, який потрібно узгодити з куратором або навчальним планом школи.

Кредити розподілені між кількома блоками предметів і курсів. Перше – це обов'язкові предмети. У їх число входить близько 12 дисциплін, вивчати які студенти будуть протягом останніх трьох років навчання. Школи в Канаді дають можливість набрати 48 кредитів за три роки, навчаючи обов'язкові предмети. Наступний блок – це курси за вибором або факультативні курси. В сертифікат зараховуються кредити за факультативними курсами починаючи з 10 класу. На них відводиться 28 кредитів. Плануючи свій розклад, необхідно пам'ятати, що як мінімум 12 кредитів повинно бути в предметах, обраних на 12 клас. Останній блок, який формує остаточну кількість кредитів – це програма «Graduation Transition». На всіх студентів шкіл Британської Колумбії, учнів 10, 11 і 12 класі, покладено відповідальність за підготовку до життя після закінчення середньої школи. Це дає студентам ще 4 додаткових кредити до загальної суми накопичених результатів, а навчання в канадських школах, крім ґрунтовних знань, дає їм підготовку до дорослого життя.

Щоб завершити середню освіту в Канаді з сертифікатом Британської Колумбії, необхідно здати випускні іспити. Канадські школи вимагають від студентів написання 5 іспитів, встановлених провінцією. Предмети в школах Британської Колумбії будуть наступними: словесність (10 клас), наука (10 клас), математика (за 10 клас), суспільствознавство (за 11 або 12 клас), словесність (12 клас).

Щоб отримати сертифікат British Columbia Certificate of Graduation, іноземним студентам обов'язково продовжувати середню освіту в Канаді протягом останніх двох шкільних років. З сертифікатом шкіл Британської Колумбії студенти можуть продовжувати навчання в канадських університетах і коледжах, точно так як і в інших англомовних інститутах США і країн Європи.

Оцінка: 
Середнє: 5 (4 голосів)

Поділитися: