логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Батьки + дитина: англійська для всієї родини!

1367

Що може бути краще літнього сімейного відпочинку за кордоном? Тільки корисний літній сімейний відпочинок за кордоном! Мовні програми "Батьки + дитина" ідеально підходять під це визначення, адже вони пропонують батькам не тільки побувати в обраній країні, але й приєднатися до дітей у вивченні іноземної мови та брати участь у насиченій екскурсійно-розважальній програмі всією родиною!

батько з сином граюють у футболДавайте коротко з'ясуємо суть програми "Батьки + дитина" для тих, хто, можливо, раніше не чув про неї. Перш за все, для ефективності навчання, батьки і діти не навчаються в одній групі, а розподіляються на різні групи відповідно до віку та рівня володіння мовою. Також треба зазначити, що дуже ефективний і популярний серед батьків варіант індивідуальних занять, які можна проводити хоч у першій, хоч у другій половині дня. Щодо екскурсій і розваг, то вони доступні для всієї родини. Загалом, варіантів тут як завжди багато і давайте подивимося, що ми таки маємо вам запропонувати цим літом.

Сімейні програми в Англії

діти грають у гольф в таборі за кордономАнглійці пропонують традиційно королівський вибір програм і шкіл. Почнемо з чудового літнього табору для дітей та їх батьків в престижній школі-пансіоні Moreton Hall, яка знаходиться неподалік від кордону Англії з Уельсом, на вражаючій території в 100 акрів лісів, полів і озер. Вся ця краса у повному розпорядженні сімей, які можуть приїжджати на літній курс англійської з дітьми вже з трьох (!) років. Для тих, хто замислюється про освіту за кордоном для своєї дитини, це відмінна можливість побачити і відчути життя в престижній англійській школі зсередини.

 

сімейна програма в місті БорнмутДалі, переміщаємося на сонячний південь Англії. Тут до ваших послуг кращі курортні міста Англії. В Борнмуті, який відомий 11 кілометрами чистих піщаних пляжів, розташована мовна школа International Projects, яка відкрита для сімей протягом усього літа. Особливістю програм цієї мовної школи є фірмова затишна хатина прямо на пляжі, де всі збираються для ігор і розваг. Приємним доповненням стануть фірмові куточки Fruit & Fit, де у вільному доступі завжди є свіжі фрукти і напої. Продовжимо подорож по південному узбережжю і перенесемося в Істборн. Чудова школа Bede’s Eastbourne височить над містом і морем на пагорбах знаменитих білих крейдяних скель. Гарантуємо, що види, які відкриваються зі школи і резиденцій на море і місто, краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати про них. Тому ласкаво просимо в Істборн на сімейну програму для батьків та дітей 6-11 років!

Сімейні програми в США і Канаді

сімейна програма в СШАДля шанувальників Північної Америки - бажаючих відвідати літній табір з дитиною і відучити англійську є два прекрасних варіанти. Перший знаходиться в одному з найбільш відомих міст Каліфорнії, який славиться своїм прекрасним кліматом протягом усього року - Сан-Франциско. Мовна школа St Giles San Francisco організовує програму для дітей з семи років і їх батьків прямо в центрі міста, на знаменитій Market Street. За цією програмою батьки і діти можуть проживати в готелях, але ми б порадили вибрати опцію розміщення в гостинних приймаючих сім'ях неподалік від школи. Це відмінна можливість відчути весь каліфорнійський колорит, практикувати мову, а може бути, навіть подружитися сім'ями! На східному узбережжі, в передмісті Майамі, також є можливість відвідувати школу англійської зі своїм чадом, однак це опціонально. Так що якщо ви бажаєте просто насолодитися усіма принадами одного з найпопулярніших міст США поки дитина опановує англійську, то ласкаво просимо в мовну школу LAL Fort Lauderdale.

родина вивчає англійську на МальтіНу а якщо хочете відправитися вивчати англійську та відпочивати з сім'єю до Канади, то вам пряма дорога в Торонто, в мовну школу ACCESS Toronto. Тут заняття для дітей і батьків проходять у двох окремих будівлях, розташованих в 20 хвилинах ходьби через прекрасний парк queen's Park і вражаючий кампус університету Торонто, St George. Проживання тут теж в приймаючій сім'ї, а програма дозвілля після уроків для дітей та їх батьків була створена для того, щоб ви змогли зрозуміти, чому Канада - це не просто північний сусід США, але і дивовижна і вражаюча країна. Більше того, так як Канада традиційно вважається "зимовою" країною, програма "Батьки + дитина" тут доступна не тільки влітку, але й взимку! Так що ті, кому цікаво побачити Канади у всій її зимовій пишності, вже сміливо можуть планувати сімейні канікули на наступну зиму.

Сімейні програми на Мальті і в Таїланді

Наостанок, давайте перенесемося в теплі краї, туди, де відпочинок - це не доповнення до занять мовою, а невід'ємна частина вражень. Так склалося, що Мальта - це одне із самих привабливих літніх напрямків для наших мандрівників. І саме там є можливість поєднати якісний відпочинок з уроками англійської в міжнародних групах для всієї родини. На вибір: школа LAL Languages Centres в місті на морському узбережжі або Clubclass Language School в тихому містечку Свікі, далеко від туристичної суєти міст на узбережжі. До речі, в останній школі проживання для дітей та батьків організовується в одній будівлі з навчальними класами - це велика рідкість для шкіл на Мальті, та й взагалі дуже зручно. Ну а якщо Мальта вже не вражає вас, то ми знаємо одну країну, яка точно вразить всю вашу сім'ю - Таїланд. Двотижнева програма для всієї родини в Бангкоку, в школі Regent's International School, пропонує з головою зануритися в східну казку і тайську культуру. Ну і позайматися англійською в одній з найпрестижніших шкіл Таїланду, звичайно ж.

Корисним буде таке літо для всієї родини? Безумовно! Буде воно захоплюючим і цікавим для дітей і для батьків? Тут навіть не варто сумніватися! Тому сміливо плануйте літо для всієї родини з Аспектом, адже воно наближається все сміливіше і сміливіше.

Оцінка: 
Середнє: 5 (4 голосів)

Поділитися: