логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Випускник австрійської школи St. Gilgen був прийнятий до Гарварду

1297

Цього року середньостатистичні результати іспиту за програмою ІВ* у школі St. Gilgen** зросли з 32 до 33,5 балів (середній показник по світу – 29). Вражає і той факт, що 4 студенти отримали позначку 40 і вище, а один з них був прийнятий до Гарвардського університету.

корпус школи Сан Гілген в Австрії

*International Baccalaureate DiplomaProgramme – це програма Міжнародного бакалавріату, визнана в більшості країн світу. Курс підготовки включає в себе різнобічний розвиток студента, вироблення у нього навичок самостійності в прийнятті рішень, аналітичного і критичного мислення. Рівень знань, отриманий під час навчання, вважається досить високим, щоб надавати студентам право вступати до низки зарубіжних університетів без іспитів.

Однак отримати такий диплом непросто, адже необхідно здати ряд іспитів. Перші шість – академічні. Тут мається на увазі перевірка знань за 6 напрямками: рідна мова, іноземна мова + література, математика, природничі та суспільні науки (в залежності від обраного раніше предмета), додаткова дисципліна.

Крім цього студентам необхідно провести дослідження з обраної теми. Результати описуються в есе (більше 4000 слів). Підсумковий бал доповнюють результати центральних дисциплін «Теорія пізнання» і «Творчість, дія, служіння». Таким чином, студент може набрати 45 балів.

**Середня школа-пансіон St. Gilgen розташована в Австрії й успішно працює з 2008 року. Приваблює вона, в першу чергу, розташуванням. Будівля знаходиться прямо на березі озера Вольфган, а з вікон відкривається неймовірний вид на Альпи. За історію існування школа встигла порадувати випускників якістю освіти: понад 43% отримують високий бал за підсумковими екзаменами. Навчання відбувається англійською мовою, що особливо зручно для іноземних студентів, які хочуть отримати середню освіту в Австрії.

 

Оцінка: 
Середнє: 5 (2 голосів)

Поділитися: