логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Безпечне бронювання на літо 2021 і знижка на програму до кінця лютого

863

Міжнародна школа німецької мови GLS пропонує безпечне бронювання літніх програм для дітей. Замовляйте програму без ризику: гнучка система скасування програми і повернення оплати. Ви можете скасувати програму безкоштовно за 4 тижні до початку програми і отримати повноцінне повернення коштів, якщо це пов'язано з обмеженнями через COVID-19. Скасовуючи менш ніж за 4 тижні до старту програми в зв'язку з COVID-19, ви можете перебронювати програму на іншу дату або на наступне літо безкоштовно (не стягується збір за перенесення програми).

Але це ще не всі новини! Школа пропонує знижку 100 євро на всі літні дитячі табори в Берліні та Мюнхені.

Дивитися літні програми GLS на нашому сайті:

1. GLS Berlin Watersports – літній табір німецької мови з водними видами спорту для підлітків 13-16 років у передмісті Берліна.

2. GLS Berlin Westend – літній табір німецької мови для підлітків 14-17 років у західній частині Берліна.

3. GLS Berlin Villa – літній табір німецької мови для підлітків 16-17 років у західному Берліні.

4. GLS Berlin College – літній табір німецької мови для підлітків 16-18 років у самому центрі Берліна.

5. GLS, Munich – літній табір німецької мови для підлітків 14-17 років у Мюнхені, який проводиться у замку на березі річки.

6. GLS, Josefstal – літній табір німецької та англійської мов з програмами тенісу або футболу для дітей 7- 14 років у баварському містечку Йозефсталь, на півдні від Мюнхена.

7. GLS, Spitzingsee – літній пригодницький табір німецької мови для дітей 12-17 років у містечку Шпітцінгзе на березі озера в Альпійських горах.

Пропозиція дійсна при бронюванні програми до 28 лютого 2021 року! Плануйте літні канікули для своєї дитини вже сьогодні.

Оцінка: 
Голоси відсутні

Поділитися: