логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Чому варто завчасно бронювати літні табори за кордоном? Переваги раннього бронювання

1319

Влітку відпочивають всі. І в першу чергу батьки завжди беруться за планування літніх канікул для своїх дітей. Але від планування, до прийняття рішення по конкретному таборі може пройти не один місяць. Ми наведемо кілька аргументів, чому варто бронювати літній табір за кордоном для дитини заздалегідь. Ви дізнаєтеся, чому раннє бронювання дозволить потрапити в кращий табір, і навіть неабияк заощадити на програмі.

діти в таборі

1.Тисячі можливостей – один вибір

Чого варто чекати батькам, які взялися за планування літнього відпочинку для дитини? Десяток країн і сотня програм: кожна з них приваблива по-своєму. Приділіть час, щоб підібрати програму, яка буде дійсно цікава вашій дитині, і місто, яке їй найбільше хочеться відвідати. З таким підходом до вибору програми, табір принесе набагато більше користі дитині, ніж, якщо ви в поспіху будете бронювати програму на останні вільні місця. Поставтеся відповідально до першої самостійної поїздки дитини за кордон, або до поїздки дітей молодшого шкільного віку. Поцікавтеся відгуками інших студентів, щоб скласти своє враження про табір. Раннє бронювання дозволяє врахувати всі ці деталі і підібрати найбільш підходящий курс вашій дитині.

2.Полювання на кращі табори

Місця в кращих таборах і на самих захоплюючих програмах розлітаються дуже швидко – це незаперечний факт. Крім того, кращі школи беруть обмежену кількість учнів, тому місця можуть закінчитися ще до приходу весни. Так що якщо ви визначилися з табором – резервуйте місце як можна швидше. Ця порада доречна і при бронюванні популярних хобі-програм, де студенти використовують особливий інвентар, а також обмежена кількість дітей в групі. Якщо ваша дитина хоче їхати в школу виключно з-за однієї програми, ми рекомендуємо не зволікати з бронюванням.

3.Хто рано бронює – тому знижки

Одна з переваг раннього бронювання – знижка на літні табори за кордоном. Багато мережевих шкіл і школи-пансіони за кордоном пропонують студентам, які зареєструвалися до кінця зими, приємні знижки та бонуси на літні програми. Це відмінний шанс заощадити на програмі, а також гарантовано отримати місце на ті дати, які вас цікавлять. До того ж, батькам випадає можливість заздалегідь забронювати авіаквитки, що дозволить добре заощадити на перельоті.

4.Залиште час на візові клопоти

Обов'язковою умовою для поїздки буде отримання візи на час програми для дитини. Процедура отримання візи може відняти час, враховуючи наплив заявок напередодні літнього сезону у візових центрах. Щоб підготуватися до подачі без поспіху і не отримувати візу перед датою вильоту, ми рекомендуємо бронювати програму заздалегідь.

Переваги бронювання заздалегідь говорять самі за себе. Так що, якщо ви вже зважилися відправляти дитину на літні канікули за кордоном, починайте процес вже зараз!

 

Оцінка: 
Середнє: 5 (5 голосів)

Поділитися: