логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

5 переваг індивідуальної поїздки в дитячий табір за кордоном над груповою

1657

Коли батьки хочуть відправити свою дитину в табір за кордоном, як правило, перше питання, з яким вони зіштовхуються, це навіть не "В який табір відправити?", а "Відправити одного чи з групою?" Ми, як освітнє агентство з 20-річним досвідом, пропонуємо свою думку чому індивідуальна поїздка дитини крутіше за групу. Щоб не бути голослівними, ось вам 5 вагомих причин заснованих на нашому досвіді і відгуках наших клієнтів.

1. Повна інтеграція в мовне середовище

урок в школі Stowe SchoolБудь то табір англійської, німецької, французької або будь-якої іншої мови - ваша дитина буде чути, бачити і спілкуватися саме на тій мові, яку вона поїхала вивчати. Такого ефекту неможливо досягти в груповій поїздці, де як мінімум супроводжуючий групи і всі діти з групи будуть розмовляти з дитиною на звичній їй мові. Не будемо тішити себе ілюзіями, що всі діти в групі дивовижним чином переходять на іншу мову, як тільки приземляються в аеропорту. І не варто переживати за рівень іноземної мови у вашої дитини - закордонні табори ось вже кілька десятків років беруть дітей з усього світу з будь-яким рівнем знання мови. Кваліфікований персонал знає, як спілкуватися з дітьми з будь-яким рівнем мови і грамотно інтегрувати їх в соціальне життя табору. Ви ще здивуєтеся, як по приїзду ваша дитина буде захлинаючись розповідати про те, як вони з його новим іспанським другом Габріелем обговорювали нову частину Черепашок-ніндзя. Таким чином, ваша дитина "розкривається" на очах і знаходить друзів з усього світу замість того, щоб триматися в замкнутій зоні комфорту своєї групи.

2. Розвиток самоорганізації і відповідальності у дитини

дитина з валізоюМабуть, немає кращого місця для того, щоб навчити дитину самоорганізації і відповідальності, ніж дитячий табір. Ну посудіть самі: дитина летить в іншу країну, живе з такими ж дітьми з усього світу, спілкується іншою мовою, повинна слідувати визначеному розпорядку дня. Проте, є одне важливе "але" - це все відбувається в безпечній обстановці і під грамотної опікою персоналу школи, який завжди готовий надати будь-яку допомогу дитині. Це кращий баланс самостійності і чуйного піклування: у той час, коли батьки залишилися далеко, дитина, хочеш не хочеш, а мусить робити хоча б базові речі самостійно. Адже дітей рано чи пізно все ж варто готувати до дорослого життя, так чому ж не поєднати цей процес із захоплюючими враженнями? Знову ж таки, дуже складно досягти такого ж ефекту з групою - адже коли за групою дітей закріплений один супроводжуючий уся відповідальність за кожну дитину лежить на ньому.

3. Безпека понад усе

Ви, мабуть, впевнені, що найбезпечніше відправити дитину в мовний табір за кордоном в групі. Ми розуміємо вас, адже це дуже поширена помилка, особливо серед тих, хто відправляє дитину в табір за кордон в перший раз. Коли ми говоримо, що дитина поїде "індивідуально" це не означає, що вона поїде "зовсім одна". Починаючи з моменту реєстрації на рейс з домашнього аеропорту і до того, як ви зустрінете дитину по прибуттю - вона завжди буде під опікою. Якщо дитині ще не виповнилося 16 років, то в літаку це буде співробітник авіакомпанії. По прильоту в країну призначення співробітник авіакомпанії проведе дитину через паспортний контроль і передасть її співробітникові табору, чиє ім'я ви будете знати заздалегідь і який доставить її прямісінько в табір. З цього моменту школа цілком і повністю відповідає за дитину: на всіх екскурсіях, заходах, у резиденції і на уроках - дитина не буде одн. А так як весь персонал табору складається з місцевих, то можливість десь загубитися або потрапити в будь-яку іншу незручну ситуацію виключена. Чого, до речі, не можна гарантувати, коли групу дітей не очолює місцевий супроводжуючий. На зворотному шляху співробітник школи також привезе дитину в аеропорт, допоможе їй зареєструватися на рейс і передасть її співробітникові авіакомпанії. Ну, а що буде далі ви і так знаєте.

4. Більший вибір таборів на будь-який смак

водний спорт у таборі за кордономДля вас може бути одкровенням той факт, що більшість таборів не приймають групи. Чому? Тому, що хороший мовний табір повинен гарантувати міжнародний склад дітей або, як вони це називають "nationality mix". Так ось хороший мікс - це запорука того, що навчання і час, проведений в таборі, буде не тільки приємним, але і ефективним. Саме тому більшість шкіл встановлюють обмеження щодо національностей, які неможливо дотримуватися, якщо в табір приїжджають групи. А більше шкіл означає більший вибір і гарантія того, що під будь-яку вимогу ми підберемо для вас ідеальний табір.

5. Індивідуальна робота з кожним клієнтом

Логічне продовження попереднього пункту. Ми звикли працювати з кожним клієнтом індивідуально не тому, що так зручніше, а тому, що кожен клієнт заслуговує персонального підходу. Кожен запит на дитячий табір за кордоном для нас - як нова книга, і ми впевнені, що не буває двох однакових дітей. Ми віримо, що кожен клієнт заслуговує такого ставлення. На жаль, такий рівень уваги і персоналізації неможливо гарантувати при груповій поїздці, де всі бажання підганяються під один табір і компроміси неминучі. Ми ж вважаємо, що в житті і так досить компромісів.

Рішення за вами: вибирати групову поїздку або індивідуальну, вибирати з обмеженої кількості або з самого широкого розмаїття таборів на будь-який смак, йти на компроміс або влаштувати унікальні канікули своїй дитині.

Оцінка: 
Середнє: 5 (5 голосів)

Поділитися: