логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

20-е відвідування Аспектом конференції ICEF в Берліні

875

З 1998 року Лариса Неклюдова, засновник компанії Аспект, разом з іншими фахівцями компанії майже щорічно відвідує конференцію з міжнародної освіти в Берліні.

У листопаді 2019 року наші фахівці відвідали цю визначну подію 20-й раз!

Так що ж собою являє ICEF Берлін?

ICEF Берлін – це конференція, куди приїжджає близько 2000 тисяч освітніх організацій з усього світу і під час 2-х днів проводяться зустрічі між провайдерами освітніх послуг (школи, мовні табори, інститути, підготовчі курси) та агентами – представниками освітніх інститутів у своїх країнах. Фахівці нашої компанії зосередили увагу протягом цієї конференції на мовних таборах для дітей, що пропонують цікаві програми на літо або працюють протягом року. Також було проведено багато зустрічей з представниками середніх шкіл Європи та провайдерами, які пропонують підготовку і допомогу в зарахуванні до Штудіонколегів Німеччини.

За день до запланованих зустрічей, як завжди, проводилися семінари і в цьому році протягом 8 годин агенти могли вибрати до 10-ти з 57-ми освітніх семінарів, де висвітлювалась велика різноманітність тем: від новин освітнього сектора – до нових технологій і дискусій про вплив Брекзиту на міжнародну освіту.

Одразу після конференції було запропоновано участь у 7 освітніх турах по освітнім центрам Німеччини, Бельгії, Чехії, Ірландії та Швейцарії. Фахівці компанії Аспект в черговий раз відправилися в поїздку і протягом 4-х днів подивилися всі мовні школи одного з кращих провайдерів навчання німецької мови для дітей Humboldt Institut.

Так навіщо ми щорічно відвідуємо ці конференції і зустрічаємося зі школами, знаходячись в бізнесі вже майже 25 років?

Секрет цих численних зустрічей,- це не тільки тренінг персоналу і вибір кращих програм. Нам довіряють своїх дітей і вибір для них освітніх програм, шкіл та освітніх інститутів. А ми, в першу чергу, рекомендуємо своїм клієнтам тих партнерів, кому ми довіряємо, кого знаємо роками і не тільки бачили будівлі шкіл, але й отримали позитивні відгуки попередніх клієнтів. Тих, з ким ми регулярно зустрічаємося, обмінюємося новинами не лише про бізнес, а й, за довгі роки знайомств, новинами свого життя, своєї родини, з ким можна посміятися і попліткувати. Тих, хто давно перейшов з рангу партнерів у близьких знайомих. Тих, хто точно зробить все так, як ми вам пообіцяємо.

За три дні конференції фахівцями компанії Аспект було проведено понад 80 зустрічей, а це значить, ми знову привозимо багато цікавого і готові до нового сезону.

Оцінка: 
Середнє: 5 (1 голос)

Поділитися: