логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Вступ у денні приватні школи Англії

670

Англійські приватні школи здійснюють прийом іноземних дітей у свою шкільну систему з 4-х років. Водночас, проживання в пансіоні можливе з 9-10 років, частіше ж англійські школи приймають маленьких міжнародних студентів з проживанням в інтернаті з 12-13 років. Це вважається оптимальним віком для дитини, щоб розпочати жити окремо від батьків в оточенні однолітків і вихователів приватної школи-пансіону.

Британські діти починають шкільну освіту у віці 3-5 років. А проте обов'язкова шкільна освіта в Англії починається у віці 5 років, а в деяких приватних школах – з 4-х років. Втім англійських дітей віддають у перед-шкільне виховання та підготовку до навчання в школі у віці 3-4 років, тому до школи у 5 років діти англійські йдуть вже вміючи читати, писати і рахувати.

Так як же відправити малюків вчитися в англійські школи з такого ж віку, як і їхні британські однолітки? Таке завдання можна здійснити, відправивши дитину в школу з одним із батьків.

Щоправда, до недавнього часу дозволялося відправляти дітей з будь-яким призначеним одним із батьків опікунів, відправляли нянь, бабусь та інших найближчих родичів. Кілька років тому були вжиті рішучі заходи у візовому законодавстві і тепер візу на супроводження дитини до школи відкривають тільки одному із батьків. Якщо в сім'ї є хоч одна дитина віком від 4 до 12 років, то вона може поїхати в супроводі одного із батьків, найчастіше це мами. Водночас мама може взяти з собою решту дітей шкільного і дошкільного віку, які будуть навчатися в приватних школах на денній формі і проживати з мамою. За такої умови мама отримає візу, запрошення на навчання дитини 4-12 років. Діти до 4 років виїдуть з мамою, а діти старше 12 років теж повинні вступати у приватні школи і тоді їм дозволено проживати з мамою, поки вона може залишатися на території країни на законних підставах за своїм типом візи (віза опікуна на навчання дітей 4-12 років у приватній школі). Як тільки молодшій дитині виповниться 12 років, мамі доведеться покинути країну, якщо звичайно за час перебування не змінилися обставини і тип візи.

Не всі денні школи Англії мають дозвіл на запрошення дітей 4-12 років з опікуном, тому дізнавайтеся про такі школи у фахівців індустрії.

Оцінка: 
Середнє: 5 (3 голосів)

Поділитися: