логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Три столиці Великобританії від Bucksmore

1749

А давайте поговоримо про щось незвичайне? Як щодо "мандруючого" літнього табору, який передбачає проживання та навчання відразу в декількох містах Великобританії? Саме про такий дитячий табір піде мова в нашому огляді унікального табору Three Capitals від мовної школи Bucksmore. Отже, відповідаємо на три головних питання.

Що?

Three Capitals - це унікальний у своєму роді двотижневий літній табір, який пропонує дітям 13-17 років не просто курс англійської з розвагами і екскурсіями, а повноцінний тур по Великобританії і 30 годин вивчення англійської!

Де?

Bucksmore Three Capitals Біг Бенкарта подорожей в таборі Bucksmore Three CapitalsПо всій Великобританії! Починається програма в Лондоні, де проходять перші два дні: діти знайомляться на Welcome Party і здають тести з англійської, щоб показати свій рівень мови. Звичайно ж, в Лондоні є, що подивитися: піші тури по Лондону, знаменитий Тауер, Пікадилі, Оксфорд стріт... Далі - Йорк. Це історичне місто на півночі Англії, яке може похвалитися одним з найбільш вражаючих абатств в країні та однією з найстаріших шкіл світу - St. Peter's School. Потім дітей чекає чудова Шотландія і, зокрема, Единбург, який володіє особливою магією: на високій скелі височить Единбурзький замок, а саме місто з одного боку оточене морем, а з іншого - пагорбами. В Единбурзі діти проведуть найбільше часу, 6 днів, і тут пройде основна частина уроків, після яких, в кінці туру, всі підготують творчі проекти за підсумками програми.

озерний край Bucksmore Three CapitalsДалі за маршрутом у нас Озерний край - мабуть, наймальовничіше місце Великобританії. Настільки мальовниче, що найзнаменитіші британські поети шукали тут натхнення для своїх кращих робіт. До речі, проживати тут діти будуть в готелі прямо біля озера. По дорозі в третю столицю, Кардіфф, діти заїдуть в Манчестер, стадіон знаменитого Манчестер Юнайтед Old Trafford, де їх чекає повноцінний тур - справжня знахідка для любителів футболу! У столиці Уельсу, Кардіффі, наших мандрівників чекає Кардіффскій замок і візит в Національний історичний музей. По дорозі з Кардіффа обов'язкове відвідування однієї з найзагадковіших конструкцій в світі - Стоунхэджа. Ну і закінчується програма там же, де і починалася - в Лондоні. В останній день в Лондоні діти відвідають найбільше у світі колесо огляду London Eye і мюзикл в одному з найбільш відомих театральних районів світу - West End.

Коли?

Програма Three Capitals триває два тижні - з 1 серпня по 15 серпня 2017 року. А це означає, що зараз саме час бронювати.

відвідування трьох столиць в Bucksmore Three Capitals

Вердикт

Bucksmore Three Capitals - це один з найбільш незвичайних дитячих таборів на ринку і наш персональний фаворит за співвідношенням ціна/якість програми. Однак, при всій незвичайності він підійде дуже широкої аудиторії: завсідники дитячих таборів будуть приємно здивовані незвичайним форматом поєднання багатої програми подорожей та навчання, а для тих, хто ще жодного разу не був у Великобританії - це прекрасний шанс вже в перший візит як слід познайомитися з цією королівської країною.

 
Оцінка: 
Голоси відсутні

Поділитися: