логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Табір «Робототехніки» в американському коледжі Curry College

1303

Ваша дитина цікавиться сучасними технологіями? Ми розповімо вам про таборі «Робототехніки» – інноваційної річною програмою, розробленою школою Tamwood, яка знайомить дітей з розробкою автоматизованих технічних систем. Не лякайтеся складної наукової термінології: організатори табору обіцяють креативний підхід та цікаві уроки, від яких діти будуть у захваті!

табір робототехнікиПро програму: Ця динамічна програма заснована на робототехнічній системі VEX, яка пропонує перспективну платформу для вивчення областей, пов'язаних з можливістю розвитку кар'єри в галузі науки, технології, інженерії та математики (STEM).

Крім наукових та інженерних принципів, проект VEX Robotics також заохочує дітей до взаємодії, розвиває лідерство і закликає до колективного розв'язання завдань. Програма призначена виключно для спільного навчання. У цьому таборі дітям знадобитися використовувати свої знання англійської мови, а також попередній досвід роботи з робототехнікою. Жодна дитина не відмовиться провести такі канікули в США.

В цілях подальшого розвитку своїх знань і розуміння робототехніки, студенти також відвідають інженерний семінар, організований Массачусетським Технологічним університетом.

табір stem

Місце проведення: Складно придумати більш підходяще місце для табору «Робототехніки», ніж Бостон. Массачусетський Технологічний інститут (M. I. T.) і Гарвард – два університету, провідні в галузі технології та підприємництва, обидва розташовані в межах міста.

Після занять: За межами класу студенти отримують задоволення від заходів, які проводяться співробітниками Tamwood на території кампусу. Обов'язкова програма екскурсій по Бостону і за його межі чекає кожного учасника табору «Робототехніки».

Дізнавайтеся детальніше про табір «Робототехніки» у консультантів компанії «Аспект». Подаруйте вашій дитині незабутні літні канікули в Америці!

 

Оцінка: 
Середнє: 5 (4 голосів)

Поділитися: