логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

American School Immersion - програма-бестселер з вивчення англійської мови

1454

Пропозиція, від якої неможливо відмовитися! Найпопулярніша програма наших американських партнерів AHLI (American Home Life International Inc.) зі швидкого вдосконалення англійської мови. Унікальна можливість повчитися у справжній американській школі без складання іспитів, довгої тяганини з документами та труднощів зі вступом!

American School Immersion, яке пропонує AHLI, – короткострокова програма відвідування приватної американської школи.

Двотижнева групова поїздка з України з досвідченим гідом на час осінніх канікул 2018 року дозволить вашій дитині:

  • приєднатися до всіх академічних занять;
  • взяти участь у спортивних клубах і творчих гуртках;
  • знайти друга-американця, гіда-однолітка, який буде допомагати і пояснювати «що, як і куди»;
  • стати частиною американської родини та долучитися до її традицій;
  • повністю зануритися у культуру США;
  • дітям, які планують в подальшому отримувати освіту в США, можна організувати тур по різним школам регіону.

Програма повністю пакетна і не передбачає ніяких додаткових оплат! У вартість включений переліт, віза тощо. З моменту вильоту і до моменту посадки дітей супроводжує російськомовний представник, до якого можна звернутися з будь-якого питання.

Червона кнопка реєстрації на програму American School Immersion

Для кого програма?

  • Для підлітків, які в подальшому планують вступати в середні навчальні заклади Америки. На два тижні дитина стане повноцінним учасником навчального процесу, зрозуміє, чи підходить їй така система викладання і чи зможе вона провести в такій обстановці 2-3 роки.
  • Для хлопців, які хочуть швидко і ефективно підвищити рівень знання англійської мови. Програма передбачає постійне спілкування з однокласниками, а також наявність закріпленого «американського друга» – студента школи, який буде відповідальним за «посвяту» нової людини: ознайомлення з побутом школи, допомога у першочерговому орієнтуванні, навчанні тощо. Більше того, діти житимуть в американських сім'ях, які будуть ретельно підібрані під інтереси кожного учасника, що також забезпечує додаткову мовну практику.

Три дівчинки-школярки в США обговорюють навчання

Навчання

  1. Навчання за стандартним графіком для американських школярів – з 8.00 до 15.00 з понеділка по п'ятницю.
  2. Відвідування уроків з академічних предметів, які передбачені курсом старшої школи: хімія, фізика, академічне письмо, історія США, математика, біологія, мистецтво, психологія тощо.
  3. Відвідування всіх позакласних заходів неакадемічної спрямованості (спортклуби, творчі гуртки).
  4. Сучасні класи, обладнані за останнім словом техніки.

Жінка-викладач допомагає студентам-американцям писати завдання

Школа

Dock Mennonite Academy - приватна школа з більш ніж 60-річною історією, яка розташована в Кульпсвілле, Пенсильванія. Головна місія школи - надихати студентів і їхных батьків. Діти вчаться на базі двох кампусів з найсучаснішим оснащенням. Інфраструкткра включає також кілька тенісних кортів, поле для футболу і баскетболу, фітнес-зал, лабораторію мистецтв, бібліотеку, кафетерій і затишний садок. Методика "школа = родина" виправдала себе на практиці: 95% випускників стають студентами ВНЗ.​

Проживання

Діти живуть у приймаючих сім'ях і на час програми стають їхньою повноцінною частиною. По-перше, це передбачає постійне спілкування і практику англійської мови, а, по-друге, ознайомлення з культурою та побутом США. Діти будуть залучатися до всіх заходів, їх братимуть на прогулянки, виїзди, пікніки, у походи. Приймаючі сім'ї нерідко мають і своїх дітей, тому нудьгувати підліткам не доведеться.

Перед поїздкою з вашою дитиною проводиться детальна бесіда: чого вона очікує, які пріоритети має, що вважає найважливішим для комфортного проживання? На базі відповідей AHLI підбирає найкращу родину конкретно для цього студента.

Гостей з-за кордону селять у 1-2-місні кімнати з меблями, необхідними для комфортного життя. Щодня родина відвозить дитину на заняття до школи та забирає о 15.00, після чого організовує її вільний час. Розваги після школи залежать від інтересів і уподобань дитини.

Двоє дорослих і діти-школярі з України катаються на велосипедах

Харчування

Програма передбачає збалансоване триразове харчування у кращих американських традиціях. Сніданок і вечеря проходить у колі сім'ї, а обід школярам пакують з собою. Якщо ж дитина не хоче брати з собою пакетований ланч - не проблема! Родина завжди готова дати їй гроші з собою, щоб дитина обрала обід у шкільній їдальні.

Розваги

Діти будуть брати участь у всіх заходах, організованих школою. Це можуть бути якісь локальні знаменні дати/івенти/вечори, або свята, які відзначаються на території всієї країни.

Крім того, студенти обов'язково будуть інтегровані в життя приймаючої родини. А це передбачає спільне барбекю, відвідування музеїв, фестивалів, торгових центрів, катання на велосипедах, роликах, вечірні посиденьки за настільними іграми і багато іншого.

Настільна гра в США

Екскурсії

Студенти відвідають два найбільш знакових міста США – Нью-Йорк і Вашингтон. В екскурсійну програму «Великого яблука» входить: Статуя Свободи, Таймс сквер, Централ парк, центр Рокфеллера, Національний авіамузей і Музей науки.

У столиці діти в першу чергу потраплять до головного монумента міста, звідки їх поведуть до інших визначних пам'яток: Білий Дім, Капітолій, меморіали Томаса Джефферсона і Авраама Лінкольна, а також ботанічний сад.

Екскурсії проходять посеред тижня, зазвичай, у середу або четвер. На першому тижні передбачено відвідування Нью-Йорка, на другому - Вашингтона. Під час екскурсій дітей супроводжують гід, представники AHLI і їхні американські друзі.

Як проходить перший день у школі

Сім'ї привозять дітей до обумовленого місця, де за кожним студентом відразу закріплюється аmerican buddy – учень школи, американець, який відповідальний за свого нового товариша. Він буде поруч всюди (у тому числі – на екскурсіях) і зобов'язується пояснювати всі моменти своєму підопічному. А так як підлітки говорять «однією мовою», то адаптація проходить максимально швидко і органічно.

Дві дівчинки роблять Селфі на тлі школи в Америці

Далі дітей розподіляють по класах. Головні критерії – вік та клас, в якому студент навчається в Україні. Як правило, вже через кілька днів студентів з нашої країни переводять в клас «вище», так як орієнтуються на їхній рівень знань.

Умови

Вік: 14-18 років

Тривалість: 2 тижні

Ціна: 4100 USD. У вартість входить: авіапереліт, трансфер до/з школи, проживання в родині + харчування, активності, медична страховка.

Дати проведення: 19.10.18 - 02.11.18

Остання дата подання заявки - 10 вересня 2018 року! Встигніть!

Червона кнопка реєстрації на програму American School Immersion

 
Оцінка: 
Середнє: 5 (1 голос)

Поділитися: