логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Pre-IB Diploma course

1682

Pre-IB Diploma course – однорічна програма, розроблена для адаптації учнів 15-16 років до високих вимог популярної міжнародної програми International Baccalaureate (IB). Школи за кордоном пропонують цю програму у всіх країнах, де вивчається IB, а це дуже широкий список країн, який включає Швейцарію, Німеччину, Великобританію, США, Канаду, Австрію, Францію.

Основна відмінна риса Pre-IB – спеціалізація суворо на адаптації дітей, як академічної, так і культурно-психологічної. Насамперед, протягом Pre-IB вивчаються предмети, які будуть надалі вивчатися на курсі IB – іноземні мови, математика, науки (хімія, фізика, біологія), гуманітарні предмети, мистецтво і так далі, залежно від того, які предмети дитина вибрав для вивчення на IB. Це дозволяє дітям отримати уявлення про те, що таке середня освіта за кордоном, з якими труднощами і проблемами їм доведеться зіткнутися на програмі IB і як долати ці завдання з максимальним академічним результатом.

Pre-IB Diploma студенти

Ще одним важливим аспектом курсу Pre-IB є соціально-культурна адаптація дітей. Далеко не всі здатні показувати свій академічний максимум в новій для себе країні і школі. Тому на програмах Pre-IB діти інтегруються в шкільне середовище, відвідують позашкільні заняття і звикають до життя у шкільному пансіоні, щоб підійти до початку курсу IB у всеозброєнні.

На фінальних стадіях програми учні проходять тести, які допомагають визначити наскільки вони готові до переходу на IB. Викладачі використовують результати таких тестів для того, щоб оцінити сильні і слабкі сторони учнів і підтягнути найбільш проблемні предмети, таким чином готуючи їх до продовження навчання на IB на 100%.

Оцінка: 
Середнє: 5 (3 голосів)

Поділитися: