логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Огляд літніх програм в Канаді

1527

Гори

Ні для кого не секрет, що в наші дні Канада є одним з найбільш популярних напрямків серед бажаючих отримати освіту за кордоном. Тому, не дивно, що і кількість навчальних закладів в Канаді, які приймають іноземних студентів, з кожним роком зростає. Багато іноземних студентів приїжджають на канікули в Канаду, щоб підтягнути мову, весело провести літо або підготуватися до здачі іспитів/вступу у ВНЗ. Канікулярні програми бувають різними, мають свої особливості і можуть бути призначені для певної вікової чи рівневої категорії. Ми вирішили скласти список популярних літніх таборів в Канаді, які можуть вас зацікавити:

University of Toronto, New College (Торонто)

Вартість: від 1394 CAD/ТИЖДЕНЬ

New College входить до складу коледжів Університету Торонто - одного з кращих університетів Канади. У літній період на території коледжу організовуються програми для іноземних студентів: стандартний, інтенсивний академічний курс, підготовка до іспитів IELTS та TOEFL Ibt для підлітків 15-18 років і стандартний і інтенсивний курс англійської для дітей 12-18 років. Під час літнього табору діти проживають в резиденції на території кампусу New College, що дозволяє учасникам побачити, як живуть і навчаються канадські студенти.

Ryerson University Summer (Торонто)

Вартість: від 1810 CAD/ТИЖДЕНЬ

Літній табір для підлітків 12-17 років організовується на території університету Райерсона. Заняття з англійської мови проводяться на базі університету, викладачі є носіями мови. Крім занять, дітей чекає весела розважальна програма: заходи, походи, екскурсії по визначних пам'ятках. Організатори пропонують два види проживання: в канадській родині і в одномісних кімнатах в резиденції на території кампусу.

University of Toronto Trinity College Summer (Торонто)

Вартість: від 1700 CAD/ТИЖДЕНЬ

Trinity College – ще один коледж, який входить до складу Університету Торонто. Навчаючись на кампусах університетів, студенти отримують незамінний досвід студентського життя в Канаді. Він є перевагою для бажаючих навчатися в даній країні в майбутньому. Саме для таких студентів організовані програми на території коледжу Trinity з підготовки до вступу в університет. Також, коледж пропонує стандартну та інтенсивну програму літнього табору з вивчення англійської мови для дітей та підлітків 13-17 років.

University of British Columbia Summer (Ванкувер)

Вартість: від 1795 CAD/ТИЖДЕНЬ

Мовна школа St. Giles International організовує літній табір з вивчення англійської мови на території Університету британської Колумбії. Університет вважається другим кращим університетом Канади, розташований недалеко від Тихого океану і має багате оснащення: басейн, спортивні майданчики, бігові доріжки, кінотеатр. Програма літнього табору призначена для дітей 10-17 років і складається з уроків англійської і культурно-розважальної програми, яка може включати екскурсії, відвідування аквапарку, походи, конкурси та інше.

Студенти на галявині біля школи

Bodwell High School Summer Programs (Ванкувер)

Вартість: від 1650 CAD/ТИЖДЕНЬ

Щорічно міжнародна школа Bodway High School організовує літні програми для дітей 10-17 років і окремо програма для віку 19+. Діти можуть вибрати навчання на кампусі одного, двох або трьох університетів: Університет британської Колумбії, Університет Вікторії і Quest University. Такий вибір програм надає можливість отримати досвід навчання відразу в кількох ВУЗАХ Канади, що буде перевагою для бажаючих навчатися в країні в майбутньому. Проживання для учасників літніх таборів: на кампусах університетів або поблизу, для студентів академічних програм – у резиденції Bodway High School.

University of Toronto St. Michael's College Summer (Торонто)

Вартість: від 1700 CAD/ТИЖДЕНЬ

Ще одна частина вищезгаданого Університету Торонто – кампус St. Michael's College. Організатори літніх таборів на території коледжу пропонують наступні програми: стандартна мовна програма англійської або французької та інтенсивна мовна програма англійської або французької. Оскільки університет розташований в центрі міста, у студентів буде відмінна можливість вивчити культуру Торонто, побувати у місцевих музеях і галереях і подивитися на головні визначні пам'ятки. Проживати студенти будуть в резиденції, в двох місцевих кімнатах.

вулиця з рекламою

Lakefield College School Summer (Лейкфілд)

Вартість: від 1938 CAD/ТИЖДЕНЬ

Літній табір проводиться на території елітної школи-пансіону Lakefield College. На вибір дітям надається декілька програм: Стандартне вивчення мови, Англійська та орієнтація на природі, Англійська та акторська майстерність і Навчання лідерів. У таборі також відводяться години на спорт і активний відпочинок, вільний час присвячується спортивним заходам, відвідуванням гуртків, участі в іграх або змаганнях. Учасники табору проживають в резиденціях на території школи.

Columbia International College Summer (Гамільтон)

Вартість: від 1333 CAD/ТИЖДЕНЬ

Columbia International College Summer - одна з найбільших приватних підготовчих шкіл Канади, яка розташована в південній частині Онтаріо. Програми літнього табору пропонуються дітям 9-19 років. Програма «Канада Платинум» включає заняття англійською та різні заходи: її основною особливістю є утр на 12 днів під час якого учасники познайомляться з культрой Канади та її основними пам'ятками. Програми «Голд» і «Сілвер» розраховані на 3 тижні і також включають уроки англійської, поїздки по визначних пам'ятках і різні заходи.

College Sainte-Anne Summer (Монреаль)

Вартість: від 1700 CAD/ТИЖДЕНЬ

Табір проводиться на території коледжу Sainte-Anne. Програма літнього табору складається з 15-ти уроків англійської або французької в тиждень, участь у воркшопах, заняття за певним напрямом (вибирається дитиною) та екскурсії. Всього учасників чекають дві екскурсії на цілий день і одна полуднева. Школа вирізняється якістю викладання та інфраструктурою. На території розташовані: басейн, спортзал, спортивні поля та велосипедна доріжка. Студенти проживають у кімнатах по 2,3,4 людини в студентській резиденції.

Bronte College Summer Camp (Міссіссога)

Вартість: від 1384 CAD/ТИЖДЕНЬ

Даний табір організовується в одному з найбезпечніших міст Канади – Міссіссога. Школа готує студентів з усього світу до вступу в канадські ВНЗ, програми розраховані для дітей 12-17 років. Завдяки проведенню табору на території Bronte College, учасники можуть ознайомитися з канадською студентським життям. Студенти проживають в резиденції на території коледжу.

Канадська мовна школа ILAC в Торонто і Ванкувері

Вартість: від 500 CAD/ТИЖДЕНЬ

Школа ILAC щорічно приймає студентів з понад 75 країн світу. ILAC пропонує мовні програми для підлітків і дорослих у Ванкувері і Торонто. Серед них є базові мовні програми різної інтенсивності, академічна програма та підготовка до іспитів IELTS чи TOEFL. Крім літніх програм, ILAC також організовує і зимовий табір з 2-го по 27-е січня. Учасники табору проживають в канадських приймаючих сім'ях, що дозволяє студентам розвивати свої мовні навички і знання культури Канади.

Оцінка: 
Середнє: 5 (1 голос)

Поділитися: