логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Огляд дитячих таборів у Великобританії на осінніх канікулах

1487

осінні канікули в Великобританії OISE Sherbourne PriorsВже почався останній місяць літа, а ваша дитина все ще не відвідала літній табір у Великобританії? Не будемо тішити вас надіями - в цьому випадку можливість вже втрачено, якщо у вашої дитини, звичайно, не завалялася в паспорті відкрита віза в Великобританію. Але не забувайте, що старенька Британія ще та пустунка і має що запропонувати на всі пори року. Осінні канікули - не виняток, і в цьому огляді ми зібрали кращі програми на осінні канікули в Англії, які можна бронювати вже зараз. А враховуючи падіння курсу фунта стерлінга після резонансного Brexit'а і спад цін після літнього сезону, складно уявити більш підходящий для цього час! Ну а тим, кому влітку дуже сподобалося в таборі у Великобританії, осінні канікули будуть відмінною можливістю повернутися.

Bell St Albans

11-17 років, 16 жовтня - 6 листопада 2016

Повноцінна школа-пансіон в двох кроках від Лондона з новими резиденціями і дуже цікавою програмою вивчення англійської, яка доповнена тематичними заняттями на будь-який смак. 825 GBP

OISE Sherbourne Priors

7-13 років, вся осінь

Інтенсивний курс для дітей вже з 7 років, де на них чекає не тільки інтенсивна англійська від професіоналів, але і шкільні академічні предмети. Відмінна можливість спробувати навчання в англійській школі!

1475 GBP

Torbay, LAL Language Centers

10-17 років, 2 жовтня - 6 листопада 2016

Сучасна міжнародна школа англійської мови на "Англійській Рив'єрі" на морському узбережжі. Проживання у сім'ї, а значить - повне занурення в мовне середовище.

580 GBP

London, SKOLA Camden

7-18 років, вся осінь

Розташування школи в самому центрі Лондона, в спокійному районі, ідеальному для дітей. Вигідне розташування - це прекрасна екскурсійно-розважальна програма по Лондону. А ще батькам туди можна поїхати разом з дітьми і теж займатися англійською!

від 690 GBP

Bournemouth, Regent Scanbrit School

13-17 років, 16 жовтня - 5 листопада 2016

Інтенсивна і різноманітна програма навчання для старших дітей у школі, яка знаходиться в двох кроках від одного з кращих пляжів Британії: 27 годин на тиждень занять у класах, проектної роботи і хобі-курсів My Passion - і це все за помітно меншою ціною, ніж влітку.

880 GBP

Bucksmore Homelingua

10-17 років, вся осінь

Унікальна програма навчання в сім'ї викладача, доступна весь рік: на програму можна поїхати дітям вже з 10 років, індивідуальне навчання, занурення в атмосферу англійської сім'ї і сотні міст на вибір по всій Британії! Те, що потрібно якщо потрібен ефективний курс із зануренням у мовне середовище.

1230 GBP

Harrow House

10-17 років, вся осінь

Чудова міжнародна школа-пансіон в двох кроках від морського узбережжя. Різноманітність програм "Мова+", доступних протягом всього року і можливість проживати як у резиденції, так і в родині - відмінний варіант для веселих і корисних осінніх канікул.

від 525 GBP

осінні канікули в Великобританії Bell St Albans

 

Висновок: осінні канікули - це чудова можливість відволіктися від сірих навчальних буднів у школі і відправитися в незабутню подорож на простори Великобританії, будь то у центр Лондона або миле прибережне містечко. І нинішня ситуація дуже сприяє, особливо якщо не вийшло зробити цього літа. Ну, а зі свого боку, ми гарантуємо, що у нас завжди знайдеться кілька безпрограшних варіантів - як провести осінні канікули за кордоном!

 

 

 

 

Оцінка: 
Середнє: 5 (5 голосів)

Поділитися: