логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Літні табори за кордоном, які розходяться як "гарячі пиріжки"

1107

Зазвичай ми плануємо літній відпочинок наших дітей, починаючи з Нового року. Найбільш просунуті в цьому питанні сім'ї, повернувшись із новорічних канікул, згадують, що в деяких зарубіжний таборах місця закінчуються дуже рано і вже в січні-лютому підбирають і бронюють літній відпочинок з вивченням іноземної мови. Однак, більшість сімей вважають що квітень-травень – найбільш відповідний час для бронювання літніх мовних таборів, оскільки попереду ще пару місяців, щоб усе оплатити і, при необхідності, відкрити в'їздну візу.
Звичайно, мовних таборів достатньо, щоб знайти місце і в останню хвилину, але враження вашої дитини від табору, де залишилися місця, і від добре спланованого відпочинку, будуть сильно відрізнятися. А головне, що враження від такої поїздки, будуть відігравати вирішальну роль у мотивації вашої дитини вивчати іноземні мови.
Серед усього розмаїття літніх таборів для вивчення іноземних мов, є такі, відвідавши які, ваша дитина авторитетно заявити, що тепер не поїде більше ні в який інший табір, бо сюди повернуться усі його нові друзі. І буде рахувати дні, коли настане новий сезон і можна буде повернутися в літню мовну школу.
Щоб уникнути розчарування та відхопити місце в таборі для своєї дитини, необхідно знати найпопулярніші табори, де програма навчання і дозвілля організована так цікаво, що іншим школам конкурувати з нею майже неможливо.

Швейцарія

Tasis – цей табір – одна з найбільш гарячих пропозицій Швейцарії. Школа віддає перевагу в бронюваннях колишнім студентам і їхнім друзям, тому, навіть відправляючи бронювання нового студента за рік до відкриття табору, агентство не може гарантувати, що місце буде підтверджено. Список очікування може тривати до березня-квітня наступного року, коли закривається прийом колишніхстудентів і підтверджуються місця тим, хто встиг забронювати першим. Популярність табору – щодня змінюється програма дозвілля, яка дозволяє не скучити навіть студентам, які приїхали для вивчення англійської мови у Швейцарію в цю школу в 4-й або 5-й раз.

Le Rosey – літні програми вивчення англійської або французької мови найвідомішої та найдорожчої швейцарської школи не залишають сумніву, що ви забезпечили вашій дитині найпрестижніший і цікавий відпочинок на наступне літо. Це єдина школа, яка володіє 2-ма кампусами. У теплу пору року всі учні цієї школи живуть і навчаються на березі женевського озера, взимку вся школа переїжджає в гори, щоб всі учні могли щодня практикувати гірськолижні види спорту. Ця школа, що виховує в кожному своєму учневі активну життєву позицію, розробила і літні програми, що підвищують мотивацію дітей до навчання і заняття улюбленою справою.

Німеччина

Salem – літні програми вивчення німецької та англійської мови цієї топової німецької школи - вибір не для слабких. Не кожна дитина витримує активний ритм канікулярної літної програми. Проте, одержати підтвердження бронювання програми можна тільки, якщо ваша дитина пройде строгий відбір і ви звернетеся за місцем, як тільки відкриється бронювання на початку навчального року. Програми відрізняються високою інтенсивністю, де після уроків мови, дітям не залишають вільного часу. Післяобідня програма включає обов'язкове заняття в секціях, рятувальних службах, підготовка проектів, концертів. Із кожної дитини школа готує завтрашнього лідера.

Humboldt Lindenberg – дитяча мовна школа пансіон на півдні Німеччини, готує іноземних студентів до вступу в середні школи Німеччини. Розташування школи в курортному місті Лінденберг на узліссі та околиці гірськолижних спусків і прекрасна інфраструктура кампусу роблять цю школу популярної цілий рік. Оскільки не багато іноземних студентів можуть приїхати на короткі курси німецької з вересня по червень і в цей час у школі в основному навчають німецької мови підлітків, які приїхали на курси на тривалий термін, то в цей перод легше знайти місце. Але місця на літні канікулярні програми користуються підвищеним попитом і їх також необхідно замовляти за рік вперед.

Humboldt Bad Schussenried – ще одна школа-пансіон Humboldt Institute, відрізняється від Humboldt Lindenberg насамперед тим, що сюди приймають школярів молодшого віку з 10-ти років. Популярний центр в бальнеологічному курорті Бад Шуссенрід має ще кращу інфраструктуру. Наявність власного пляжу на задньому дворі школи ставить цей центр вивчення німецької мови для дітей в Німеччині в ряд дефіцитних у літній час.

GLS Berlin Watersport – один з найпопулярніших центрів для активних дітей, які віддають перевагу активному літньому відпочинку. Розташований в лісі на озері Вользих в 30 км від Берліна цей центр пропонує всі види водного спорту (плавання, серфінг, яхтинг, каноїнг), скелелазіння, мотузковий парк, критий роллердром, велику дискотеку і багато іншого. Наявність у таборі німецьких студентів, які вивчають німецьку, дає можливість іноземним студентам практикувати німецьку з однолітками носіями мови.

Австрія

St Gilgen – ця невелика школа пансіон, у якій навчається близько 200 студентів протягом академічного року, по праву вважається однією з кращих шкіл в Альпах. Розташована поблизу Швейцарії в невеликому курортному селищі Сан Гілген, популярний в літній час як водний курорт (подвір'я школи розташований на березі Вольфганзи), в зимовий як місцевий гірськолижний курорт, ця школа за своєю інфраструктурою і академічним показниками перевершує майже всі Швейцарські школи. У 2020 році школа відкрила третю зміну мовного табору, яка відведена на 2 останні тижні серпня.

Англія

Tasis – як і в однойменній Швейцарській школі, ця школа в Англії пропонує великий вибір канікулярних програм з вивченням англійської для дітей на будь-який смак. Близькість до Лондону і шикарна розважальна і екскурсійна програми, роблять цей центр одним з найбільш затребуваних в Англії.

 

Harrow House – ця унікальна мовна школа-пансіон, яка прийма дітей цілий рік і пропонує величезну різноманітність програм, підкуповує своєю вартістю. Як стверджує власник, він може собі дозволити встановити таку низьку вартість програм, так як територія школи належить його родині і немає додаткових витрат на оренду та облаштування інфраструктури.

Eton College – літній табір на території однієї з найвідоміших шкіл світу вже сам по собі був би привабливим, тим більше, якщо програми обмежені лише до двох тижнів у середині літа. Популярність табору посилюється ще і єдиною програмою, яку пропонує табір, потрапити на яку можна не тільки, завдяки ранньому бронюванню, але і пройшовши суворий відбір по знанню англійської і рівнем мотивації. Програма Академічні предмети плюс лідерство комбінує заздалегідь обрані академічні предмети з тренінгом з лідерства.

Millfield Street – табір, розташований в школі з найкращою спортивною інфраструктурою Великобританії, заповнюється дуже швидко, незважаючи на свої великі розміри по кількості учасників. Школа розташована в графстві Сомерсет, що володіє чудовими природними умовами, що робить це місце привабливим, незважаючи на віддаленість від Лондона (близько 3 годин їзди). А різноманітність спортивних і художніх академій, де всі захоплення можна тренувати на професійному рівні, дає можливість обрати програму на будь-який смак.

Канада

Trinity College University of Toronto – цей університетський кампус розташований в діловому центрі Торонто, біля набережної озера Онтаріо. Найпривабливішою і популярною є 4-тижнева програма Підприємництво. За час участі студенти вивчають англійську, обговорюючи бізнес ідеї, вивчають закони підприємництва, створюють бізнес проекти.

St. Michael's College University of Toronto – літня програма в одному з найстаріших корпусів університету Торонто, розташованого в центрі міста, поруч з музеями, галереями, магазинами дає можливість насолоджуватися під час канікул великим містом. Разом з тим, тут пропонується дуже популярна програма Глобального лідерства. Студентів навчають як бути ефективним лідером в постійно мінливому світі лідерів, як навчитися змінюватися самому, як захопитися ідеєю і повести за нею оточуючих.

Lakefield College School – ця літня програма подарує вашим дітям незабутні враження від цього літнього табору на природі, на території кампуса однієї з найпрестижніших шкіл Канади, що має свій вихід до озера Качеванука. Найпопулярніші програми Орієнтація на природі та Лідерський тренінг, де буде задіяна як чудова інфраструктура школи-пансіону, так і взаємодія з такою натуральною канадською природою.

США

Rennert New York – вже саме розташування школи в центрі Манхеттена, поруч з Таймс-Сквер, робить приміщення її літніх програм безпрограшним. Але вже багато років, школа пропонує програми, що виділяють її серед інших навколишніх шкіл. Класичними популярними програмами є англійська "+", де кожен знайде захоплення, яке найкраще розвивати в серці Великого Яблука - американський спорт, мода, театральне мистецтво. До 10 уроків англійської на тиждень кожен може обрати ще улюблену спеціалізацію. Серед нових програм місця розлітаються в Академії бізнесу і лідерства та Танцювальної академії, де 9 годин на тиждень діти відриваються в будь-яких напрямках танцю Broadway Dance Center, розташованого поблизу школи. У 2020 році школа відкрила свої літні програми ще й на базі Berkeley College.

Оцінка: 
Середнє: 5 (3 голосів)

Поділитися: