логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Огляд літніх канікул у США для дітей і підлітків

2278

діти

Коли справа стосується канікул для наших дітей, ми, безсумнівно, намагаємося підійти до цього максимально відповідально. Звичайно, нам хочеться, щоб наші діти не тільки добре проводили час, але й перебували в середовищі, де вони зможуть безперервно розвиватися. Саме для таких цілей мовні школи проводять літні табори за кордоном. У зв'язку з високими запитами щодо дозвілля дітей та цікавістю самих дітей, закордонні навчальні центри стали чимало працювати, щоб їм відповідати і залишатися в лідерах серед вибору батьків. Серед подібних навчальних закладів в перших рядах освіта в США.

Навчання дітей в США користується величезним попитом завдяки високому рівню освітньої системи, методикам викладання та постійному перебуванню в англомовному середовищі. До того ж, саме в США знаходяться одні з кращих університетів світу, а тому, тут у дітей є можливість ближче познайомитися з навчанням і проживанням у подібних навчальних закладах, відчувши себе американським студентом.

Сучасні мовні школи проводять літні табори в різних локаціях: у власних мовних центрах, на кампусах шкіл-пансіонів або престижних університетів. Останні два варіанти дозволяють студентам побачити на власні очі, як проходить життя типового американського студента. У таких випадках проживають діти в резиденціях на території кампусів або у приймаючих сім'ях. Проживання в приймаючій сім'ї забезпечить вашій дитині регулярне спілкування саме з носіями мови, навчання і проживання на територіях шкіл-пансіонів, коледжів і університетів дозволяє студентам познайомитися з тим, як проходить навчання в США, дізнатися більше про студентські культури і про їхній стиль життя. Так чи інакше, опинившись у таборі в США, ваша дитина зможе розвивати свої мовні навички та отримати нові враження від того, що відбувається.

Ми створили список таборів в США, кожен з яких має свої переваги. Ознайомившись зі списком, ми сподіваємося, що ви зможете вибрати той табір, який буде по душі саме вашій дитині.

Єльський Університет

Єльський Університет, заснований в 1701 році, тримає впевнену позицію в «Лізі Плюща». Він є одним з найстаріших університетів США, і встиг заслужити статус «елітного» навчального закладу. Сам кампус знаходиться недалеко від центру міста Нью-Хейвен, розташованого на березі протоки Лонг-Айленд. Єльський університет має такі переваги, як відмінна репутація, висококваліфіковані викладачі і багате оснащення. Проживають студенти в резиденції на території університету.

Єльський Університет

Програма: Єльський університет пропонує курс, що поєднує вивчення англійської та розважальну програму для підлітків 14-17 років. Студенти зможуть познайомитися з місцевими пам'ятками і відвідати сусідні міста, такі як Нью-Йорк або Бостон.

Каліфорнійський Університет Санта-Барбара

Табір ELC проводиться в Санта-Барбарі на території Каліфорнійського Університету. Учасники табору мають можливість зануритися в студентську атмосферу університету, надихнутися місцевою культурою і традиціями. Одночасно, табір знаходиться недалеко від тихоокеанського берега, так що у студентів також буде можливість провести час на пляжі.

Програма: літній табір ELC призначений для дітей 11-17 років, розділених на різні групи відповідно до віку та рівня володіння мовою. Програма ґрунтується на напівінтенсивному курсі англійської мови, що включає основні аспекти: розмовна та письмова мова, граматика і сприйняття на слух. Крім занять з англійської мови, студенти зможуть взяти участь в різноманітних заходах та екскурсіях, наприклад, заняття серфінгом або походи.

Каліфорнійський Університет, Лос-Анджелес

Ще один табір ELC в Каліфорнійському Університеті в Лос-Анджелесі. Опинившись на території університету, студенти зможуть побачити своїми очима, як вчаться, живуть і проводять час американські студенти не тільки зовні кампусу, але і всередині. А у вільний від навчання час діти зможуть відвідати пам'ятки Лос-Анджелеса і відправитися до Голлівуду.

Програма: Поряд з вищезгаданою програмою літнього табору з напівінтенсивним курсом англійської, ELC в Лос-Анджелесі пропонує вельми цікавий курс підприємництва. Програма проходить також з червня по липень для дітей віком 11-17 років. Під час занять студенти будуть вивчати теорію і практику заснування власного бізнесу, включаючи менеджмент, маркетинг, фінанси та інші основні аспекти, потрібні для майбутніх підприємців. Такі курси корисні ще й тим, що розвивають ділову мову, оскільки діти спочатку вивчають предмет на англійській мові, користуючись професійними термінами.

City College of New York Summer

Нью-Йорк

St Giles International організовує літній табір на території коледжу City College of New York (Нью-Йорк). Завдяки його розташуванню, у вільний від навчання час у дітей буде можливість відвідати місцеві музеї, побувати в парку розваг «Six Flags», побачити 103-поверхову будівлю знаменитий Empire State building. Літній мовний табір в Нью-Йорку - це можливість розвивати свої мовні навички і одночасно розвиватися культурно, адже саме в цьому місті знаходиться величезна кількість визначних пам'яток світової слави.

Програма: Літній табір на кампусі CCNY складається з уроків англійської в першій половині дня і відвідування екскурсій і заходів у другій половині дня. Всього за тиждень студенти відвідають близько 6-ти екскурсій, 2 з яких будуть тривати цілий день.

California State University, Fullerton

Вивчати англійську і насолоджуватися каліфорнійською набережною ваші діти зможуть завдяки FLS International – організаторам дитячого табору на кампусі Університету Каліфорнії в Фуллертоні. На кампусі розташовано близько 29 будівель, відкритий і закритий спортивні комплекси, театр і художня студія. Величезною перевагою даного табору є захоплюючі програми з цікавими екскурсіями. У вільний час, однією з основних екскурсією для дітей буде поїздка в Діснейленд.

Програми: Організатори пропонують кілька програм на вибір дитини: Табір Серфінгу, Табір Кінематографії, Табір Акторської Майстерності, Табір Програмування і програма «Досліджуй Каліфорнію». Всі програми підходять для дітей у віці 15-19 років, проте остання пропонує ще «Досліджуй Каліфорнії для дітей молодшого шкільного віку» (12-14 років).

CATS Academy Boston Summer Programs

Літні програми CATS Academy Boston (Бостон) зосереджені на підготовці іноземних студентів до вступу в навчальні центри США. Якщо ваша дитина має намір навчатися в одному з університетів США, можливо, вам варто придивитися до даної школи. Навчальний центр має багате оснащення, включаючи 36 навчальних і 4 мультимедійний класи, танцювальну та художну студію, лабораторії, мультимедійний центр, спортивні майданчики і театр.

Бостон

Програми. Школа пропонує три основні програми:

- Підготовка до вступу в школу (12-15 років). Протягом курсу ваші діти інтенсивно працюють над поліпшенням мовних навичок, а також знайомляться з американської освітньої системою, що допоможе їм у подальшому навчанні в США.

- Тур по університетам «Ліги Плюща» (14-17 років). В доповнення до підготовки до іспитів SAT і семінарів з вступу, студенти зможуть відвідати університети «Ліги Плюща» – найбільш елітні університети США, такі як Гарвард, Єльський університет, Браун та інші.

- Програма STEM (14-17 років). Дана програма підійде для дітей, яких цікавлять науки, інженерія, технологія і математика. У програму включені лекції вчених, інженерів чи математиків, теоретичні та практичні завдання, які допоможуть студентам навчитися використовувати отримані знання і різні екскурсії.

Табори Rennert International

Мовна мережа Rennert International організовує три наступних літніх табори: в Нью-Йорку, на території приватного коледжу Marymount Manhattan College, передмісті Нью-Йорка на території Iona College і у власному навчальному центрі Rennert, в Майамі. Всі три табори створені для підлітків віком 13-17 років. Літні табори Rennert відрізняються наявністю цікавих програм «мова+», які дають можливість вашим дітям вивчати англійську і займатися улюбленою справою.

Програми:

- Marymount Manhattan College: Програма Танцювальна академія, що складається з 10 уроків англійської та 10 уроків танців в Broadway Dance Center і програма Літні пригоди, що складається з 10 уроків англійської та 10 розвиваючих занять в напрямку культури Нью-Йорка. В обидві програми включені екскурсії.

- Iona College Summer включає наступні: Літо + Мистецтво і Дизайн, Літо + Мода, Літо + Американський Спорт, Літо + Кіномистецтво, Літо + Бродвейський Театр, Літо + Хоровий Спів і Літо + Лідерські Якості. Заняття англійською в таких програмах проходять в першій половині дня, а друга половина відводиться для обраного напрямку.

- Rennert South Beach в Майамі пропонує таке: Літо + Мода, Літо + Мистецтво і Дизайн, Літо + Лідерські якість і Літо + Морське середовище. Остання програма досить захоплююча, оскільки включає вивчення морської природи, відвідування акваріумів та інші пов'язані заходи. Сам навчальний центр знаходиться в 10 хвилинах ходьби від пляжу.

Оцінка: 
Середнє: 5 (2 голосів)

Поділитися: