логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Junior Certificate

1520

Junior Certificate – це диплом (кваліфікація), яку отримують учні ірландських шкіл по закінченню молодшого циклу середньої освіти. Потрібно відзначити, що середня освіта в Ірландії розділене на два етапи: молодший цикл (Junior Cycle) і старший цикл (Senior Cycle). Як правило, ірландські школи приймають дітей на молодший цикл середньої освіти з 12 років і він триває три роки. Протягом молодшого циклу діти вивчають від 9 до 13 предметів, включаючи англійську, математику та ірландську, а наприкінці цього періоду складають іспити з усіх предметів.

Згідно з програмою середньої освіти Ірландії, метою молодшого циклу навчання, за підсумками якого видається Junior Certificate, є:

«...надання збалансованої загальної освіти, відповідної учням, які залишають навчання на постійній основі після обов'язкової шкільної програми, або ж для тих, хто вибирає подальше навчання на спеціалізованих курсах»

Junior Certificate студенти

Зазначимо, що Junior Certificate не є кваліфікацією, достатньою для вступу в університет, але це дуже важливий етап в середній освіті, після якого учнів ірландських шкіл чекають фінальні роки навчання. Фактично, Junior Certificate є генеральною репетицією перед навчанням у старшій школі, за підсумками якої, вручається Leaving Certificate – сертифікат, який дає право вступати у вищі навчальні заклади.

Оцінка: 
Середнє: 5 (1 голос)

Поділитися: