логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Безкоштовне навчання для українців

1480

The Woodstock Academy – одна з найбільших американських шкіл-пансіонів США у місті Вудсток, Коннектикут (1 година від Бостону). Школа надасть безкоштовне навчання підліткам 14-18 років, які були змушені покинути свої домівки, і які володіють англійською на достатньому рівні для навчання в закордонній школі. Що це означає: школа оплачує навчання, проживання у резиденції, харчування, трансфери із/до аеропорту, надає відповідні документи для оформлення візи. 

King's InterHigh – онлайн британська школа вирішила підтримати наших молодших школярів 7-11 років і надати безкоштовне онлайн навчання по британській системі освіти. Школа пропонує живі онлайн уроки англійської мови, математики та науки з британськими викладачами. Діти будуть навчатися тричі на тиждень у групах українських дітей. Взяти участь можна дітям з будь-яким рівнем володіння англійською мовою, навіть з початковим, однак чим вищий рівень, тим простіше дитині буде сприймати та засвоювати інформацію. Учасникам обов'язково потрібно мати комп'ютер або ноутбук та Інтернет.

HRC Culinary Academy – інститут кулінарії у місті Софія (Болгарія) організував набір на безкоштовний курс кулінарії для українців 18-60 років із подальшим супроводом у працевлаштуванні у Західній Європі (Бельгія, Голландія, Німеччина). Курс триватиме 4 тижні, 8 годин на день. Окрім безкоштовного навчання школа також надає безоплатно проживання. Пропозиція буде ідеальною для дорослих, які знаходяться за кордоном самі або якщо з сім’єю і мають можливість потім самостійно влаштувати членів сім’ї. Пропозиція є обмеженою, кількість учасників – 10-40 студентів.

Для реєстрації пишіть нам на e-mail academ@aspect.ua, у листі вкажіть ПІБ, дату народження, рівень англійської мови та яка програма вас зацікавила.

 

Оцінка: 
Середнє: 5 (3 голосів)

Поділитися: