логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Занепокоєння іноземних студентів, викликане перемогою Дональда Трампа на президентських виборах у США

1112

Підсумок листопадових виборів в США викликав бурхливу реакцію серед міжнародних студентів, які планують своє навчання в Америці. Хвилювання пов'язані з політичним курсом новообраного президента США, який збирається проводити активні заходи проти зростаючого числа іммігрантів у країні.

Тепер майбутніх абітурієнтів з усього світу хвилює питання: чи стане перемога Дональда Трампа перешкодою для вступу в коледжі на території США? Перша реакція з боку молоді у соціальних мережах свідчить про те, що студенти не впевнені, чи зможуть вони здійснити свої плани на навчання в США, чи їм слід готуватися до вступу в університети інших англомовних країн. Схожа ситуація виникла на хвилі Брексита у Великобританії: європейці тепер будуть змушені розглядати альтернативні англомовні країни для навчання.

Іноземні студенти в США

Сполучені Штати залишаються лідером у наукових дослідженнях і однією з найпривабливіших країн для здобуття вищої освіти. Як політика новообраного глави держави вплине на відкритість освіти в США для міжнародних студентів, ми зможемо дізнатися вже за результатами вступної кампанії восени 2017 року.

 

Оцінка: 
Середнє: 5 (2 голосів)

Поділитися: