логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Новини з США: досягнення старшокласників CATS Academy Boston

945

Керівництво міжнародної школи CATS Academy Boston вітає старшокласників, які досягли високих академічних результатів за підсумками першого семестру в CATS.

За останні два тижні школярів порадували кількома чудовими новинами. Учні випускних класів CATS Academy Boston отримали 39 запрошень на навчання в університетах країни. Крім того, було виділено стипендії в розмірі 255600$ для навчання на першому курсі університету, від 3000$ до 24000$ кожного учня за рік. Серед американських університетів, які запропонували місця учням CATS Academy Boston, є рейтингові коледжі країни.

Навчання в CATS Academy Boston

CATS Academy Boston – це навчання і проживання в академічному серці Америки. У 2016 році школа переїхала в передмістя Бостона на новий кампус. Прирівнюючись до кращих шкіл-пансіонів в США, на кампусі CATS Academy розмістилися навчальні корпуси, резиденція і спортивна інфраструктура. Інвестиції в бостонську школу склали понад 45 мільйонів доларів. Не дивно, що проживання в резиденції виключно в одномісних кімнатах, а навчальний процес проходить у класах з найсучаснішим обладнанням.

Встигніть вступити в CATS Academy Boston на наступний навчальний рік!

Оцінка: 
Середнє: 5 (3 голосів)

Поділитися: