логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Карантин у Лондоні, Брайтоні, Оксфорді або Кембриджі безкоштовно при бронюванні курсу від 4 тижнів у 2020 році!

957

Міжнародні мовні школи пропонують унікальну можливість пройти 2-х тижневий карантин по приїзду до Англії в своїх резиденціях безкоштовно! І навіть більше. Дивіться нижче детальну інформацію щодо пропозицій та умов.

Міжнародний мовний провайдер Kaplan International Languages ​​пропонує отримати супер бонус – до 31 жовтня забронювати курс англійської мови в одному з навчальних центрів Каплан в Англії зі знижкою 50% і отримати 2 тижні безкоштовного проживання в резиденції в Лондоні, Кембриджі або Единбурзі на час карантину.
Що входить: Загальний курс англійської (2 тижні онлайн + 2 тижні в навчальному центрі) і 2 тижні проживання в резиденції (безкоштовно) + 2 тижні проживання в приймаючій сім'ї *.
Вартість: Единбург - 880 фунтів (замість 1730 фунтів); Лондон - 990 фунтів (замість 1950 фунтів); Кембридж -  960 фунтів (замість 1890 фунтів).
Пропозиція дійсна при оформленні бронювання до 31.10.2020. Розпочати курс потрібно до кінця 2020 року. Мінімальний вік студента - 16+.
* Допускається розміщення в резиденції, ціна змінюється, тільки для студентів 18+.

Міжнародний провайдер St Giles пропонує на час карантину 2 тижні безкоштовного проживання в резиденції в Лондоні або Брайтоні + 2 тижні онлайн курсу англійської безкоштовно.
Скористатися пропозицією можливо за умови бронювання мінімум 4-х тижнів очного курсу англійської в одному з навчальних центрів St Giles в Англії. Проживання можливе в резиденції і в приймаючій сім'ї.
Вартість курсу навчання: від 218 фунтів/тиждень. Вартість проживання: від 197 фунтів/тиждень.
Забронювати і розпочати курс потрібно в період із 07.09.2020 до 31.12.2020. Мінімальний вік студента – 14+ (для проживання в резиденції – 18+).

Міжнародний мовний організатор Oxford International пропонує 2 тижні безкоштовного проживання на час карантину в резиденції в Лондоні, Оксфорді або Брайтоні. Скористатися пропозицією можливо за умови бронювання від 2-х тижнів очного курсу англійської в одному з навчальних центрів Oxford International в Лондоні, Оксфорді або Брайтоні.
Вартість курсу навчання: від 251 фунт/тиждень. Вартість проживання: від 174 фунти/тиждень.
Вартість варіюється залежно від навчального центру (Лондон, Оксфорд чи Брайтон), типу курсу, тривалості курсу, типу проживання (в сім’ї чи резиденції).
Пропозиція дійсна при оформленні бронювання до 30.11.2020. Розпочати курс потрібно до кінця 2020 року. Мінімальний вік студента – 16+ (для проживання в резиденції – 18+).

Міжнародна мовна школа Bell English пропонує отримати до 3-х місяців безкоштовного проживання в одній з 3-х своїх резиденцій в Кембриджі. А також школа знизила ціни на бронювання курсів для дорослих від 5-ти тижнів: курс загальної англійської 15 годин/тиждень – 330 фунтів/тиждень. Школа пропонує різну інтенсивність курсу загальної англійської та курсу підготовки до IELTS.
Пропозиція дійсна на відвідування курсу до кінця грудня 2020 року. Мінімальний вік студента – 18+.

Оцінка: 
Середнє: 5 (1 голос)

Поділитися: