логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

Літо з Аспектом. Частина I: Великобританія, Ірландія, Швейцарія

4124

З настанням довгоочікуваної весни приходить найкраща пора будувати плани про те, як провести не менше довгоочікуване літо, більшою мірою, це стосується дітей, адже влітку їх чекає цілих три місяці відпочинку. Зізнайтеся, ви ж задавалися питанням про те, в яку саме країну краще відправити дитину вивчати мову влітку? Яку мовою там можна вивчати? Яка школа краща для зовсім маленьких першокласників, а яка - для підлітків? Де можна ґрунтовно підготуватися до таких іспитів як IELTS або TOEFL? Так ось серія оглядів "Літо з Аспектом" створена для того, щоб відповісти на всі ці питання.

Літні канікули у Великобританії

Про те, що таке вивчення англійської мови у Великобританії і чому це абсолютно точно варто спробувати хоча б раз, ви могли прочитати минулого тижня в нашій спеціальній статті. Втім, тут і без всяких пояснень кожному зрозуміло, що Британія і якісна англійська - це синоніми. Не варто також забувати і про багату історію цієї країни, її вплив на світову культуру та економіку.

Незаперечна перевага Британії полягає у безпрецедентному різноманітності програм, шкіл і міст. Хочете на сонячне південне узбережжя? Будь ласка - теплий Сідмаус і St John's International School чекають. Бажаєте побувати на історичному заході Англії, повному тисячолітніми містами і соборами - ласкаво просимо в стародавнє міста Бат і в класичну британську школу-пансіон Stonar School. Хочете, щоб ваша дитина дізнався як це - відвідувати найпрестижніші університети світу в центрі Лондона? Легко - інтенсивна літня програма в лондонському університеті King's College чудово підійде для цього. І, звичайно ж, літні канікули в Англії це далеко не все, що може запропонувати велика Британія. Наприклад, чудова Шотландія теж варта уваги через захоплюючі високогір'їя, озер і безкраїх зелених долин. І всього в 40 хвилинах від Единбурга знаходиться одна з кращих шкіл-пансіонів Kilgraston School, яка може похвалитися літнім табором з неймовірно насиченою програмою і буде рада бачити всіх юних гостей на своїй розкішній території.

гольф в таборі школи MillfieldЛюбителі спеціалізованих мовних курсів, а також спортсмени теж не залишаться обділеними в британських школах цим літом. Якщо вашій дитині потрібно скласти іспит IELTS найближчим часом, то найкраще підготуватися до нього цього літа можна в школі Newbury Hall, де мовна школа OISE пропонує інтенсивний шеститижневий курс підготовки, після якого проходить сертифікований іспит IELTS. Любителям спорту і тим дітям, у яких є якесь хобі, варто придивитися до школи Millfield Street, в якій є просто неймовірна кількість спортивних і хобі-курсів. Уявляєте, там навіть є курси кулінарії! 

Літні канікули в Ірландії

Як бачите, Великобританія тримає стабільно високу марку цього літа. Ну а що ж Ірландія, в якій теж можна вивчати англійську від носіїв мови, запитаєте ви? А Ірландія тягне всіх своєю гостинністю, чудовою природою і відмінним англійською за більш, ніж привабливою ціною. Місто Дублін, де і зосереджена більшість шкіл, розташоване на березі Дублінської затоки: морське повітря, захоплюючі види на море і відмінна інфраструктура - ось головні козирі цього міста. Цим літом, в Дубліні можна вибрати курс на будь-який смак.

будівля Maynooth UniversityНаприклад, для любителів класичних шкіл і класичних літніх програм є Blackrock College; для бажаючих побувати у провідному дослідницькому університеті Європи оснащеному за останнім словом техніки, є University College Dublin. Любителі інтенсивної англійської будуть приємно здивовані ціною за інтенсивний курс Marino Institute of Education. А юним спортсменам ми рекомендуємо звернути увагу на одну з кращих шкіл-пансіонів Ірландії - Alexandra College. Там можна позайматися футболом з тренерами академії знаменитого футбольного клубу "Мілан", тенісом, верховою їздою, гольфом і, найголовніше, перевірити себе на міцність у найпопулярнішому виді спорту в Ірландії - регбі. Якщо ж хочеться зазирнути трохи далі вглиб країни, вас чекає єдине університетське містечко в Ірландії - Мэйнут. Воно розташоване в 24 кілометрах від Дубліна і є домом для вражаючого Maynooth University.

Літні канікули в Швейцарії

територія школи le rosey

Але що ми все про англійською, та про англійську? В Швейцарії цим літом буде не тільки найвищий стандарт якості виражений буквально в кожній дрібниці, але і можливість вивчати одразу п'ять мов: англійська, німецька, іспанська, італійська та французька! Ось де справжній ексклюзив. Почнемо з того, що Швейцарія - це насправді виняткова країна з чотирма державними мовами і природою, заради якої варто відвідати цю країну хоча б раз у житті. Альпійські вершини тут поєднуються з пейзажами озер, а розкішні гірськолижні курорти тут межують з нескінченно зеленими долинами і лісами.

Думаємо, для вас не секрет, що в Швейцарії крім чудової природи знаходяться ще й найпрестижніші школи світу. Цього літа, з Аспектом можна побувати відразу в декількох таких школах. Чудова Institut Le Rosey, розташована в містечку Рол, на березі Женевського озера, пропонує величезний вибір програм для дітей вже з 9 років: там можна буде вчити англійську, французьку або іспанську, займатися футболом з тренерами королівського клубу "Реал" Мадрид, баскетболом з академією Тоні Паркера чи мистецтвом. Якщо є такі, кому потрібно підготуватися до іспиту SAT, спеціально для них розроблено спеціальний 3-х або 4-х тижневий курс підготовки. А в розташованій між Боденським озером і гірським регіоном Альпсейн Institut auf dem Rosenberg, одній з найпрестижніших шкіл-пансіонов світу, можна буде зайнятися модним дизайном, тенісом, гольфом, верховою їздою або підготуватися до IELTS. Не будемо також забувати і про чарівне швейцарське місто Цуг, де влітку можна вивчати англійську і німецьку в St. Michael College.

На цій високій швейцарській ноті перша частина циклу "Літо з Аспектом" підходить до кінця, і ми сподіваємося, що нам вдалося розкласти для вас по поличках літні програми у Великобританії, Ірландії та Швейцарії. У наступній серії не пропустіть нашу розповідь про літні канікули в північноамериканських гігантах - США і Канаді.

Цикл "Літо з Аспектом":

Оцінка: 
Середнє: 5 (4 голосів)

Поділитися: