логотип освітнього агентства Аспект

"Аспект" - навчання за кордоном
Нам довіряють своїх дітей понад 25 років!

АСПЕКТ

вул. Льва Толстого 25

Київ

Україна

Схема проїзду

5 причин, чому варто здобувати середню освіту за кордоном

3183

1. Розширювати світогляд і виходити з зони комфорту

Навчання за кордоном – це, перш за все, новий досвід і приголомшливі можливості для розширення світогляду. Опинившись в іншій країні, спочатку дитині може бути складно вийти зі своєї зони комфорту, відмовитися від такого звичного способу життя, яким вона жила вдома. Але варто лише спробувати познайомитися з новими людьми і культурою – і море вражень гарантовано. А найголовніше – спілкуючись з однолітками з усіх куточків світу, які приїхали вчитися в школу з-за кордону, дитина позбудеться бар'єрів в спілкуванні, буде постійно практикувати іноземну мову і розширить свій світогляд.

А ще дитина отримає унікальний досвід проживання за кордоном та інтеграції в закордонне товариство. Навчання в хорошій школі-пансіоні за кордоном - це не просто уроки кожен будній день, але і участь в житті школи, спортивні та творчі секції. Таким чином, дитина отримує всі можливості для того, щоб розкрити себе і знайти своїх однодумців, з якими так хочеться розвиватися і творити щось нове кожен день.

спортивні секції в зарубіжних школах

2. Звикати бути самостійним

Батькам буває непросто прийняти рішення відправити дитину на навчання за кордон, особливо якщо дитина їде з дому вперше на тривалий термін. Але це одна з найважливіших переваг навчання за кордоном – коли дитина вчиться бути самостійним. Для сім'ї спочатку це може здатися складним випробуванням, адже і про часті поїздки дитини додому доведеться забути. Досвід самостійного життя і незалежності від батьків під чуйним керівництвом співробітників школи вчить дитину дорослішати і серйозніше дивитися на багато речей у житті.

Відповідальність – те, що прищеплює навчання за кордоном, шляхом прийняття власних блискавичних рішень. Саме у приватній закритій школі дитині будуть запропоновані такі умови, в яких вона буде дорослішати і ставати самостійною особистістю.

3. Інвестувати в майбутнє

Звичайно, освіта за кордоном – це великі інвестиції. Відправляючи дитину вчитися за кордон, батьки, перш за все, покладаються на її усвідомлену позицію і серйозне ставлення до навчання. Якщо дитина буде брати від школи все і навіть більше – вона буде вагомим конкурентом місцевим учням на шляху до вступу в університет. Школа-пансіон – це завжди особлива спільнота, де студентів зі шкільної парти вчать дивитися в майбутнє, виховують амбіції, характер і ставлять дитину на ноги. Час, проведений в школі, допомагає дитині усвідомити свою роль в суспільстві і підготуватися до ділового світу. Дуже важливо, що ці зміни приходять саме в старшій школі, а вибору університету тут відводять першочергове завдання дитини на момент шкільного навчання.

Випускникам престижних шкіл з хорошими дипломами, великою мотивацією і вогниками в очах двері відкриті в кращі університети світу.

вступ в найкращі університети світу

4. Скористатися можливостями для подорожей

Приїжджаючи на навчання в Європу, діти можуть легко подорожувати в сусідні країни на поїздах, автобусах або дешевих авіалініях. Більшість приватних шкіл не нехтують можливістю організувати поїздки в сусідні країни на канікулах або навіть на вихідних для студентів. Такі подорожі будуть одночасно цікавими і корисними дитині. Доступність міжнародного транспорту буде на руку для сім'ї дитини і її друзів, які захочуть відвідати учня в школі. Більш того, як вже було сказано, навчання в середовищі міжнародних студентів сприяє тому, що діти почнуть знайомитися зі студентами з різних країн. У майбутньому, вони зможуть відвідувати своїх однолітків на їх батьківщині і розширювати географію своїх подорожей.

Подорожі – вірний крок на шляху до пізнання нових культур, традицій і цінностей народів.

5. Хотіти вчитися!

У підлітковому віці дітей складно умовити робити те, що їм не подобається. В зарубіжних школах знають, що головне – це подача матеріалу. Саме тому у школах так багато цікавих дисциплін, спортивних гуртків та позакласних занять: студент не витрачає зусиль, щоб змусити себе щось вчити, йому це дійсно цікаво. А ще, культура і історія країни, в якій навчається дитина, буде відкриватися для неї зовсім інакше. Якщо дитина зачитується п'єсами Шекспіра, то, навчаючись в Англії, у неї з'явиться чудова можливість відвідати театр «Глобус» і побачити п'єси своїми очима. Читаючи на уроках історії про численні війни і зміну влади, які мали місце в Англії, дитина може відвідати Лондонський Тауер або знамениті поля битв.

навчання і екскурсії в школа-пансіонах за кордоном

Живучи своїми інтересами, дитині легше дається навчання, вона краще йде на контакт з однолітками і викладачами.

 
Оцінка: 
Середнє: 5 (4 голосів)

Поділитися: